News

Nicuşor Dan ia atitudine în cazul femeii ucise de câini. “E o responsabilitate comună a mai multor instituţii. Cine a greşit va plăti”

Nicuşor Dan a avut o primă reacţie legată de tragedia de sâmbătă, când o femeie a fost sfâşiată de câini în zona Lacului Morii
22.01.2023 | 21:56
Nicusor Dan ia atitudine in cazul femeii ucise de caini E o responsabilitate comuna a mai multor institutii Cine a gresit va plati
Nicuşor Dan spune că vinovaţii vor plăti Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La mai bine de 24 de ore de la tragica întâmplare de la Lacul Morii, unde o femeie a fost ucisă de câini, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a avut o primă reacţie în legătură cu acest subiect.

Nicuşor Dan aşteaptă raportul Corpului de Control

Nicuşor Dan a scris într-o postare pe Facebook că i-a solicitat Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri într-un mod atât de tragic. Condoleanţe familiei şi prietenilor săi. Am discutat ieri şi azi cu persoanele implicate.

Este o responsabilitate comună a mai multor instituţii, unele în subordinea PMB. Refuz să intru însă în jocul incriminării şi acuzaţiilor politice”, a scris Nicuşor Dan.

ADVERTISEMENT

În continuare, pimarul Capitalei a spus că a cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții. “Cine a greșit va plăti”, a mai scris acesta.

În mai puţin de două ore, postarea lui Nicuşor Dan a strâns peste 1.800 de reacţii şi a generat aproape 500 de comentarii, oamenii fiind revoltaţi fără excepţie de cele întâmplate sîmbătă dimineaţă.

ADVERTISEMENT

“O problema veche de sistem… dar oare poate intelege un copil de ce mama lui nu mai este….inca o alta victima a unui sistem inca nefunctional… N-a murit in savana devorata de caini salbatici , ci intr o capitala europeana…Dumnezeu s o Odihneasca in pace!”, este unul dintre sutele de comentarii generate de postarea primarului general.

Anterior, sâmbătă, fostul primar Gabriela Firea acuza că actuala administraţie a Capitalei nu se preocupă de gestionarea câinilor fără stăpân.

ADVERTISEMENT

“Dar de ce se întâmplă astfel de tragedii în anul 2023, într-o Capitală europeană, după 10 ani în care nu am avut incidente de o asemenea gravitate?

Răspunsul este unul simplu: actuala administraţie a Capitalei nu se preocupă şi în unele zone ale oraşului au reapărut haite de câini fără stăpân care terorizează bucureştenii”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: