News

Nicușor Dan încurajează sportul: ”Înseamnă sănătate și disciplină”. Evenimentul la care a participat edilul Capitalei

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, încurajează sportul și mișcarea în rândul tinerilor. Acesta participat, duminică, la un eveniment dedicat tinerilor din București.
22.05.2022 | 19:31
Nicusor Dan incurajeaza sportul Inseamna sanatate si disciplina Evenimentul la care a participat edilul Capitalei
ADVERTISEMENT

În perioada 9-22 mai, mii de elevi din Capitală au luat parte la la competiții de fotbal, handbal, volei şi baschet desfășurate în Parcul Tineretului.

Nicușor Dan încurajează sportul de masă: ”Înseamnă sănătate, disciplină, spirit de echipă, gestionarea situațiilor limită, respectarea regulilor”

Toate aceste competiții au fost înglobate într-un concurs intitulat ”Academia Sportului – Trofeul Bucureștiului”. Duminică, 22 mai, a avut loc premierea participanților.

ADVERTISEMENT

La eveniment a participat și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Cu această ocazie, edilul a transmis un mesaj prin care încurajează sportul de masă.

Mișcarea ”înseamnă sănătate, disciplină, spirit de echipă, gestionarea situațiilor limită, respectarea regulilor”, spune oficialul.

ADVERTISEMENT

”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate. Sportul înseamnă sănătate, disciplină, spirit de echipă, gestionarea situațiilor limită, respectarea regulilor.

Am fost astăzi alături de elevi, părinți și profesori la premierea echipelor finaliste ale concursului de sport între școlile bucureștene. Competiția Academia Sportului – Trofeul Bucureștiului a fost organizată de Primăria Municipiului București, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism și prin Proedus, în Parcul Tineretului”, scrie Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Peste 3.000 de elevi, implicați în competiția organizată de Primăria Generală

Primarul Capitalei precizează că, timp de două săptămâni, peste 3.000 de elevi de gimnaziu și liceu au concurat la fotbal, volei, handbal, baschet 5×5 și 3×3.

Au participat la întreceri atât echipe de fete, cât și echipe de băieți

”Timp de 14 zile, peste 3.000 de elevi de gimnaziu și liceu au concurat la fotbal, volei, handbal, baschet 5×5 și 3×3, în echipe de fete și echipe de băieți. Câștigătorii sunt recompensați cu tabere la Marea Neagră și echipamente sportive oferite de către sponsorul oficial al competiției, Decathlon.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc echipei de organizare. Îi felicit pe câștigători. Îi felicit pe toți participanții pentru dorința de a face sport”, mai anunță Nicușor Dan pe pagina sa de socializare.

Evenimentul sportiv a fost organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism şi PROEDUS, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

ADVERTISEMENT
Tags: