News

Nicușor Dan, ironizat în PNL: ”Mi se pare comic că își pune problema unui al doilea mandat”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a primit un nou mesaj care arată că la viitoarele alegeri locale nu va mai beneficia de sprijinul politic al PNL.
31.10.2022 | 17:43
Nicusor Dan ironizat in PNL Mi se pare comic ca isi pune problema unui al doilea mandat
Mandatul lui Nicușor Dan la PMB se termină în 2024. Foto: facebook.com/NicusorDan.ro – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

De data aceasta, vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, a fost cel care i-a transmis  lui Nicușor Dan că liberalii caută de acum un nume care să candideze pentru șefia PMB.

Nicușor Dan, din ce în ce mai contestat în PNL

Mai mult liberalul l-a și ironizat pe edilul general, afirmând că i se pare comică intenția acestuia de a obține al doilea mandat. Amintim că la începutul lunii octombrie, și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că liberalii nu sunt mulţumiţi de modul în care a fost administrat Bucureştiul.

ADVERTISEMENT

Cred că va fi extrem de puțin probabil ca la următoarele alegeri, Nicușor Dan să mai aibă susținerea PNL. Și cred că această delimitare va trebui făcută mult mai repede.

Mai cred că PNL ar trebui să își găsească mai repede una sau mai multe soluții… Un lider care să înceapă deja să construiască o candidatură în numele PNL pentru alegerile din 2024”, a declarat Cristian Bușoi pentru gandul.ro.

ADVERTISEMENT

În continuare, vicepreședintele PNL a subliniat că primarul general trebuie să își revizuiască urgent atitudinea ”pentru că, în acest fel, Bucureștiul rămâne blocat”.

Principalul reproș al lui Cristian Bușoi

Acesta s-a referit la blocarea urbanistică a Capitalei și a afirmat că pentru această situație este vinovat Nicușor Dan. Pentru acest motiv, acesta va cere colegilor de partid ca actuala abordare a actualului primarul general să nu mai fie susținută în PNL

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește candidatura, nu poate fi luată în calcul. Mi se pare destul de comic să văd că își pune problema unui al doilea mandat”, a mai spus Cristian Bușoi.

Altfel, amintim că Gigi Becali va executa Primăria Capitalei după ce a câștigat un proces care a durat 11 ani. La mijloc nu este o sumă foarte mare pentru ceea ce înseamnă averea lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

A fost mai mult o chestiune de orgoliu, așa cum a lăsat să se înțeleagă latifundiarul din Pipera și totodată patronul echipei FCSB într-o intervenție pentru fanatik.ro.

 

ADVERTISEMENT