News

Nicușor Dan, o nouă conferință cu scandal. Candidatul PNL/USR, bruiat de mașinile de gunoi. Poliția a intervenit. Video

18.06.2020 | 10:59
Nicusor Dan o noua conferinta cu scandal Candidatul PNLUSR bruiat de masinile de gunoi Politia a intervenit Video
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan, candidatul PNL/USR la Primăria Capitalei, a avut parte de o nouă conferință de presă cu scandal.

Prezent în Sectorul 5 pentru prezentarea unui plan urbanistic alături de consilierii USR, acesta a fost bruiat de camioanele de la firma de salubritate a Primăriei Capitalei.

ADVERTISEMENT

Utilajele au mers permanent în zonă, au ambalat motoarele și au claxonat, fiindu-le asigurată circulația de un polițist local aflat la fața locului.

Nicușor Dan, bruiat de mașinile de gunoi ale Primăriei. Poliția a intervenit

După incidentul cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, Nicușor Dan a avut o nouă conferință cu scandal. În timp ce vorbea la o declarație din Sectorul 5, mașinile de gunoi ale Primăriei își ambalau motoarele, iar la un moment dat o mașină care dezinfectează străzile a trecut și i-a stropit pe cei prezenți.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după startul conferinței candidatului PNL/USR la postul de primar general al Bucureștiului, la fața locului a ajuns un agent de la Poliția Locală.

Organul din Poliție i-a reproșat lui Nicușor Dan că blochează carosabilul. ”Suntem pe domeniul public, dar în mijlocul străzii”, i-a spus polițistul.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Nicușor Dan a spus că va face o plângere, pentru că polițiștii nu au intervenit pentru a-i opri pe angajații primăriei.

”Voi face plângere pentru tulburarea liniștii publice. Poliția Locală de la Sectorul 5 trebuia să constate că există o tulburare a liniștii publice și să cheme o echipă care să restabilească ordinea. I-am întrebat de ce nu asigură ordinea publică. Exact ordinea publică este perturbată.”, a spus candidatul la Primărie.

ADVERTISEMENT

Conferință de presă susținută de candidatul PNL și USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan

Conferință de presă susținută de candidatul PNL și USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

Nai-post ni Partidul Naţional Liberal noong Miyerkules, Hunyo 17, 2020

Nicușor Dan, conferință despre problemele Sectorului 5

În conferința de joi, Nicușor Dan a expus problemele cu care se confruntă Sectorul 5 și a prezentat, alături de consilierii USR și PNL, un plan urbanistic de dezvoltare.

Alături de Nicușor Dan, în fața presei au apărut azi alături de Stelian Bujduvean – Liderul consilierilor generali PNL, Alexandru Gâdiuță – Liderul consilierilor generali USR, Cristian Băcanu – Președintele PNL Sector 5 și Cristian Crivăț – Președinte USR Sector 5.

ADVERTISEMENT