News

Nicușor Dan și Tanczos Barna au stârnit hohote de râs. Au fost cât pe ce să cadă de pe biciclete

Nicușor Dan și Tanczos Barna au fost la un pas să cadă de pe biciclete. Momentul hazliu a stârnit hohote de râs
03.06.2021 | 13:36
Nicusor Dan si Tanczos Barna au starnit hohote de ras Au fost cat pe ce sa cada de pe biciclete
ADVERTISEMENT

Primarul Capitalei, Nicușor Dan și ministrul Mediului, Tanczos Barna, au fost protagoniștii unui moment amuzant în parcul Herăstrău. Cei doi au fost la un pas să cadă de pe bicicletă din cauza CEO-ului Raiffeisen.

Au dat însă dovadă de dibăcie și au reușit să-și păstreze echilibrul. Incidentul a stârnit hohote de râs.  Câteva persoane au încercat să dea o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan și Tanczos Barna au stârnit hohote de râs

Ministrul Mediului, Tanczos Barna și primarul Capitalei, Nicușor Dan se aflau în parcul Herăstrău unde a fost marcată Ziua Bicicletei. Cei doi au venit împreună cu CEO-ului unei bănci. În timp ce se plimbau cu bicicleta pe alei, cei trei au fost la un pas să cadă.

Nicușor Dan și Steven Cornelis van Groningen nu au renunțat la costum, chiar dacă au venit cu bicicleta. De altfel, primarul general nu a renunțat nici la mască. În schimb, Tanczos Barna a adoptat o ținută mai lejeră pentru plimbarea prin parc.

ADVERTISEMENT

Cei trei mergeau pe o alee și salutau oamenii moment în care Steven Cornelis van Groningen s-a dezechilibrat și a căzut încurcându-i și pe ceilalți. Nicușor Dan s-a oprit pentru a vedea dacă toată lumea este bine, în timp ce ministrul mediului încerca să-și găsească echilibrul.

Cei prezenți au început să râdă,  dar cei trei au trecut repede peste momentul haios și și-au continuat drumul.

ADVERTISEMENT

Bicicliștii vor avea piste noi în București

Primarul general al Capitalei a promis de Ziua Bicicletei că vor fi făcute noi piste în București.

“Este nevoie de zeci sau sute de kilometri. Pentru asta trebuie să eliberăm orașul de mașinile parcate, iar asta se va face prin Strategia de parcare, apoi pistele de biciclete. Primul lucru este să găsim soluții alternative pentru a putea muta mașinile de pe prima bandă, astfel încât să avem spațiul considerabil.

ADVERTISEMENT

E inutil să avem o pistă de bicicletă care nu e conectată cu altele și care să nu-ți permită să te duci de acasă până la serviciu. Deocamdată Chiar dacă am vrea să facem în prezent piste de biciclete, nu am avea unde, pentru că sunt mașini parcate peste tot pe prima bandă”, a spus Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT
Tags: