News

Nicușor Dan, un nou atac la Firea: „Plătim datorii de acum 2 ani! E haos”

15.02.2021 | 17:19
Nicusor Dan un nou atac la Firea Platim datorii de acum 2 ani E haos
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan continuă războiul cu Gabriela Firea și anunță că PMB e nevoită să plătească în prezent datorii vechi de acum 2 ani, în urma proastei gestionări a Capitalei de către fosta administrație.

Dan îi reproșează Gabrielei Firea că a îndatorat primăria peste măsură, iar acum actuala administrație se vede nevoită să plătească datorii extrem de vechi, pe fondul „haosului lăsat de fostul primar”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Nicușor Dan a cerut colaborare între autoritate, mediul de afaceri, asociațiile profesionale, ONG-uri și cetățeni, pentru ca Bucureștiul să devină „orașul pe care ni-l dorim”.

Nicușor Dan se plânge de haosul lăsat la primărie de Firea

„Continuăm să plătim datorii lăsate bucureștenilor de fosta administrație Firea. Săptămâna trecută am achitat două facturi din martie 2019. Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar, dar încă plătim datorii de acum 2 ani.

ADVERTISEMENT

Vreau să îi asigur pe toți cei care încă au bani de recuperat, pentru diverse servicii și lucrări deja executate, că relația noastră cu ei este una corectă. Și așa va fi pe tot parcursul mandatului meu la conducerea orașului.

Pentru ca Bucureștiul să devină orașul pe care ni-l dorim, trebuie să existe colaborare între autoritate, mediul de afaceri, asociațiile profesionale, ONG-uri și, mai ales, cetățeni. Pentru colaborare este nevoie de ÎNCREDERE. Principalul obiectiv al acestor prime luni de mandat a fost să reclădesc încrederea”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Aproape 300 de bucureșteni au reacționat la spusele primarului, mulți dintre ei acuzându-l pe Dan că nu face nimic concret să schimbe „moștenirea” lăsată de Gabriela Firea.

„Plătiți acele datorii orbește? Ați făcut vreo plângere penală? Ați făcut audit? Ați desființat companiile municipale mâncătoare de bani? Ați scos autobuzele venite din Ilfov care poluează Bucureștiul pe banii bucureștenilor? Tot timpul vorbiți de Firea. Doar asta faceți”, a scris un cititor, fiind completat de altul: „Firea când va plăti? Auditul cand va fi gata? Firmele făcute de ea când vor fi desființate?”.

ADVERTISEMENT

„Dacă plătiți în continuare și neamurile, cuafezele, prietenele lui Firea angajate în cele 20 de societăți, este foare bine, o sa dați faliment cât de curând. Nu vreți să începeți reformă în PMB, vă place să plătiți salarii aiurea, din banii contribuabililor… Vai de noi”, a scris și Maria Marcela.

ADVERTISEMENT