News

Nicușor Dan, vizat de o decizie a PNL. Rareș Bogdan: ”Nu suntem mulţumiţi cum e administrat Bucureştiul”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, i-a transmis primarului Capitalei, Nicușor Dan, că este timpul să își schimbe atitudinea și să administreze mai bine Bucureștiul.
04.10.2022 | 08:06
Nicusor Dan vizat de o decizie a PNL Rares Bogdan Nu suntem multumiti cum e administrat Bucurestiul
Rareș Bogdan i-a transmis ultimatumul lui Nicușor Dan. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Europarlamentarul a declarat că în PNL există nemulțumire cu privire la activitatea lui Nicușor Dan, fapt pentru care va fi luată o decizie. Rareș Bogdan i-a reproșat primarului general că Bucureștiul este administrat haotic.

PNL și-a pierdut răbdarea cu Nicușor Dan

De asemenea, prim-vicepreședintele PNL și-a exprimat nemulțumirea cu privire la blocarea investițiilor necesare dezvoltării Bucureștiului. ”Spun din start că vom avea o analiză extrem de serioasă.

ADVERTISEMENT

Noi nu suntem mulţumiţi de Nicuşor Dan. Am sperat că venirea lui din societatea civilă îl va face un primar care să-şi înţeleagă menirea. (…) Azi, noi nu suntem mulţumiţi de modul cum e administrat Bucureştiul.

Ca lucrul să fie extrem de clar, mi se pare că este haotic (n.r. – Bucureștiul). Și mi se pare că încrederea de care s-a bucurat echipa de acolo se apropie de sfârşit. (…) Oraşul ăsta are nevoie de nişte oameni care să aibă o viziune.

ADVERTISEMENT

Reproșurile lui Rareș Bogdan

Nicuşor sau înţelege, doarme bine într-o noapte, se trezeşte, şi înţelege că nu mai merge să oprească nici investiţii şi în acelaşi timp nici să ne explice că va face, va face, va face şi au trecut de doi ani”, a declarat Rareş Bogdan la Realitatea TV.

În acest context, Rareș Bogdan a declarat că nu își dorește să îi ia locul lui Nicușor Dan. Liberalul a subliniat că în planurile sale nu este prezentă dorința de a candida pentru Primăria Municipiului București.

ADVERTISEMENT

În continuare, fostul jurnalist a completat că PNL are soluții pentru PMB, dar și ”oameni foarte buni”. Totuși, dacă ei nu vor fi la înălțimea așteptărilor, Rareș Bogdan a precizat că nu vor fi ocoliți de criticile sale.

Altfel, vă invităm să aflați cu cine ar vota bucureștenii dacă mâine ar fi alegeri pentru Primăria Capitalei. În prim-plan este un sondaj efectuat de reprezentanții Avangarde, iar concluziile nu sunt deloc încurajatoare pentru actualul edil general al Capitalei, Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT