Life

Nicuşor şi Vangheliţa au fost găsiţi fără viaţă lângă fiul lor răpus de cancer. Povestea care a înduioşat toată planeta: “Dacă el moare, murim şi noi”

O poveste tulburătoare a cutremurat România în urmă cu ani buni. Nicuşor şi Vangheliţa Aravă, doi părinți din Constanța, au fost găsiți fără viață chiar lângă fiul lor.
16.12.2022 | 08:57
Nicusor si Vanghelita au fost gasiti fara viata langa fiul lor rapus de cancer Povestea care a induiosat toata planeta Daca el moare murim si noi
Povestea celor doi părinți din Constanța care au fost găsiți fără suflare lângă fiul lor. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nicuşor şi Vangheliţa Aravă au trăit o adevărată dramă pe care nu au putut să o depășească.

Doi părinți au fost găsiți fără suflare lângă fiul lor, răpus de cancer

Cei doi părinți din Constanța au aflat că fiul lor a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală care în majoritatea cazurilor este fatală, pe când avea doar doi ani și câteva luni.

ADVERTISEMENT

Se pare că vestea a fost mult prea tulburătoare pentru cei doi soți, care au decis să își încheie socoteala cu viața, chiar în ziua în care fiul lor, Cristian Dimitris Aravă, a murit.

Înainte de a face acest gest, cei doi părinți au scris și o scrisoare. Aceștia explică drama prin care au trecut de când au aflat diagnosticul fiului lor și până în ultimul moment. ”Dacă el moare, murim şi noi“, au scris cei doi.

ADVERTISEMENT

Timpul a trecut, iar Cristian a ajuns la vârsta de aproape 10 ani, moment în care starea sa de sănătate s-a înrăutățit. De asemenea, tumora situată în creier nu a putut fi îndepărtată, iar părinții au fost informați că nimic nu se mai poate face.

Cristian Dimitris Aravă a murit la aproape 10 ani

Nicuşor şi Vangheliţa Aravă au fost devastați și s-au întors înapoi în Constanța, iar mai apoi a venit și momentul pe care cei doi părinți l-au evitat.

ADVERTISEMENT

În luna noiembrie 2015, Cristian, fiul celor doi, s-a stins din viață. Părinții micuțului se pregăteau însă din timp, așa că au scris o scrisoare de 13 pagini în care și-au cerut scuze pentru gestul care va urma.

Totodată, ei au explicat și calvarul prin care au trecut ani de zile, dar și motivele pentru care viața lor nu ar mai fi putut continua.

ADVERTISEMENT

Astfel, chiar în ziua în care băiețelul de doar 10 ani s-a stins din viață, cei doi părinți au decis să își pună capăt zilelor, împreună. Se pare că ambii parteneri și-au stabilit un plan bine pus la punct înainte de a face acest gest.

Cum și-au pus capăt zilelor Nicuşor şi Vangheliţa

După tragedia de la Constanța, procurorii au demarat o anchetă și au aflat detalii tulburătoare. Mai exact, se pare că mama lui Cristian a fost ajutată de soțul ei să se spânzure, iar mai apoi, trupul ei a fost așezat pe pat, lângă cel al băiețelului răpus de cancer.

Soțul femeii, Nicușor Aravă, a avut același sfârșit. Acesta s-a spânzurat în bucătăria apartamentului celor doi.

Nimeni nu știa însă la ce gest vor recurge părinții. Drept urmare, cei trei au fost descoperiți fără suflare de abia după ce vecinii au sunat la 112.

Se pare că din apartamentul celor doi, un miros greu de suportat venea, aceștia petrecând ceva timp acolo, până cineva a făcut sesizarea.

Pompierii au spart ușa apartamentului și au găsit scena de groază. Cazul a fost atât de emoționant și totodată devastator, astfel încât și presa de peste hotare a publicat povestea celor doi părinți din Constanța.

ADVERTISEMENT
Tags: