Fotbal international

Nicușor Stanciu a marcat un gol în amicalul Sparta Praga – Trencin

23.06.2018 | 18:06
Nicusor Stanciu a marcat un gol in amicalul Sparta Praga  Trencin
ADVERTISEMENT

Nicușor Stanciu a marcat un gol și a dat o pasă de gol în amicalul disputat de Sparta Praga împotriva lui Trencin.  Sparta s-a impus cu scorul de 4-2 la capătul unui meci în care Stanciu și Vătăjelu au fost integraliști. Stanciu a mai marcat în poarta lui Trencin şi pe vremea când juca pentru FCSB, în preliminariile Ligii Campionilor.

Sparta Praga a început pregătirile pentru noul sezon competițional, după ce în precedentul a terminat pe locul 5 și a prins calificările pentru Europa League. Bogdan Vătăjelu și Nicușor Stanciu au început meciul ca titulari. În prima repriză, jucătorii celor 2 formații au preferat să facă un joc de pase și să aștepte o greșeală din partea adversarilor. Scorul la pauză a fost 0:0, după o repriză săracă în faze de poartă.

ADVERTISEMENT

Scorul a fost deschis la scurt timp după reluarea meciului. Vătăjelu a trimis o minge în careu la firul ierbii, portarul lui Trencin nu a ieșit la timp, iar Ben Haim nu l-a iertat și a trimis în poartă. Ristic a făcut 2-0 pentru Sparta în minutul 63, iar Paur a adus egalarea prin golurile reușite în minutele 72 și 75.

Nicușor Stanciu a marcat un gol în poarta lui Trencin

Nicușor Stanciu a ieșit la rampă în minutul 83, când a primit o pasă la marginea careului, a făcut câțiva pași în interior și a ridicat mingea prin dreapta portarului, ducându-și echipa în avantaj. A fost al doilea gol marcat de Stanciu în poarta slovacilor, după cel înscris pe vremea când juca pentru FCSB, în preliminariile Ligii Campionilor. Atunci, românul a înscris spectaculos din lovitură liberă și FCSB s-a impus în deplasare cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Ultimul gol al partidei Sparta Praga – Trencin a fost marcat de Holzer, în minutul 86, iar scorul final a fost 4-2.