Fotbal intern

Nicușor Stanciu, cu gândul doar la „tricolor”. „Nu știu de niciun transfer, sunt aici să ajut naționala”. Video

24.03.2021 | 12:05
Nicusor Stanciu cu gandul doar la tricolor Nu stiu de niciun transfer sunt aici sa ajut nationala Video
ADVERTISEMENT

Nicușor Stanciu traversează o perioadă excelentă la Slavia Praga și este optimist în privința șanselor de calificare la Cupa Mondială din Qatar. Despre un potențial transfer nici nu vrea să audă, deocamdată.

Mijlocașul ofensiv este al treilea în topul marcatorilor din Cehia, cu 10 reușite. Mai mult, în toate competițiile în care a fost implicată echipa lui de club, Stanciu a marcat de 8 ori în ultimele 6 partide.

ADVERTISEMENT

Internaționalul de 27 de ani a declarat că își dorește să marcheze și în tricoul echipei naționale, iar dacă nu va reuși acest lucru va încerca să-și ajute coechipierii să înscrie.

Nicușor Stanciu vrea 3 puncte cu Macedonia de Nord pentru un moral bun înaintea meciului cu Germania

Fotbalistul Slaviei Praga este concentrat 100% pe meciurile din debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială de anul viitor. Regretă absența selecționerului Mirel Rădoi și vrea să-i dedice o eventuală victorie cu Macedonia de Nord.

ADVERTISEMENT

”E ciudat fără Mirel Rădoi, suntem triști pentru că nu-l vom avea lână noi cel puțin în primul meci, dar am făcut ședințe video știm că este alături de echipă. Într-o campanie de calificare primul meci este cel mai important.

Dacă vom reuși să pornim cu dreptul altfel vom aborda celelalte partide, cu Germania și Armenia. Îmi doresc să câștigăm și să-i dedicăm victoria lui Mirel Rădoi”, a spus Stanciu, într-o conferință depresă.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul Slaviei Praga a vorbit și despre posibilitatea de a deveni căpitanul echipei naționale. „Ar însemna un vis devenit realitate. Mi-aș dori ca lucrul acesta să se întâmple cândva, dar deocamdată mă bucură că Vlad Chiricheș este aici, îmi doresc să fie sănătos cât mai mult timp și să joace la un nivel înalt, pentru că el este căpitanul echipei. Dar, în viitor, cum am zis, va fi un vis devenit realitate”, a spus Nicolae Stanciu.

Nicușor Stanciu, maestrul loviturilor libere. A luat lecții de la Sănmărtean și Adailton

Nicușor Stanciu a impresionat în ultima vreme la Slavia Praga, mai ales prin golurile marcate din lovituri libere. Mijlocașul naționalei a explicat în cadrul conferinei de presă care este secretul său și cine au fost coechiperii de la care a luat lecții.

ADVERTISEMENT

„Când am ajuns la Vaslui, am avut onoarea și șansa să am niște colegi extraordinari, iar exemplul meu pentru lovituri libere, lovirea mingii și tot ceea ce înseamnă fotbal au fost Luci Sănmărtean și Adailton. Rămâneam cu ei după antrenamente și am încercat să iau de la amândoi câte ceva. Luci, de exemplu, lovea cu foarte mult efect mingea, dădea mingea unde își dorea, iar Adailton lovea balonul în așa fel încât aveai impresia că mingea se ducea la 2 metri peste poartă și dintr-o dată cădea în vinclul porții.

Sunt, probabil, cei mai buni jucători alături de care am jucat în cariera mea și am avut multe de învățat de la ei. Golul de la Rangers cred că a fost ceva de la amândoi. Am văzut reluarea și am lovit și cu efect și mingea a căzut la fel cum bătea Adailton loviturile libere”, a declarat Stanciu.

Nicușor Stanciu nu știe nimic de un eventual transfer la Glasgow Rangers

Datorită evoluțiilor din ultima vreme, despre Nicușor Stanciu s-a vorbit că ar putea fi achiziționat de Rangers, echipa lui Ianis Hagi, pe care Slavia Praga a eliminat-o în optimile Ligii Europa.

”Nu știu nimic despre niciun transfer. Nici nu a auzit asta și nici nu cred că se pune problema. Sunt la Slavia Praga și mă simt foarte bine acolo”, a explicat Sanciu.

Internaționalul român a fost achiziționat de Slavia în 2019 și a cucerit titlul de campion anul trecut. Numai în prima ligă a Cehiei Stanciu a adunat deja aproape 50 de meciuri.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,11 este cota pentru ”ambele marchează” la meciul România-Macedonia de Nord. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT