Nicuşor Stanciu a dat de greu: ”Nivelul din Belgia este mai ridicat decît mă aşteptam”

Nicuşor Stanciu n-a mai fost titular în ultimele două meciuri disputate de Anderlecht. Ieşirea din primul ”11” i-a prins bine fostului stelist. L-a ambiţionat şi a început să tragă şi mai tare la antrenamente, în stagiul de pregătire din Spania.

"Chiar şi venind de pe bancă vreau să ajut echipa. Antrenorul nu a spus niciodată că eu şi Hanni nu putem juca în acelaşi timp. Echipa e cea mai importantă, nu fiecare jucător în parte", a spus Stanciu pentru voetbalkrant.com.

"Condiţia mea fizică este bună, dar nivelul din Belgia este mai ridicat decît mă aşteptam. Sînt surprins că echipe ca Oostende şi Zulte sunt între primele 6, acolo unde nu se află însă Genk sau Standard. Asta spune multe".

Stanciu şi-a lăsat barba să crească în ultimele săptămîni, iar jurnaliştii belgienii l-au întrebat dacă are vreo supersitiţie în legătură cu noul său aspect.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Barba nu este o superstiţie pentru a reveni în primul 11. Voi renunţa la ea curînd", a încheiat Stanciu.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004