Fotbal international

Nicuşor Stanciu, dorit de o echipă din Turcia! Cine l-a ofertat şi câţi bani ar primi Slavia Praga

25.01.2021 | 14:08
Nicusor Stanciu dorit de o echipa din Turcia Cine la ofertat si cati bani ar primi Slavia Praga
ADVERTISEMENT

Nicuşor Stanciu este unul dintre cei mai importanţi jucători ai Slaviei Praga, iar o formaţie din prima ligă a Turciei vrea să dea lovitura. Campioana Cehiei a primit o ofertă pentru vânzarea internaţionalului român.

Presa din Turcia a anunţat că Nicuşor Stanciu este dorit de Trabzonspor, echipă care ocupă locul 5 în Super Lig, iar oficialii clubului au făcut deja o primă ofertă pentru mijlocaşul ofensiv de 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Nicuşor Stanciu nu este primul fotbalist român care se află pe lista lui Trabzonspor. Recent, Alex Maxim a intrat pe radarul echipei antrenate de Abdullah Avci.

Nicuşor Stanciu, dorit de o echipă din Turcia. Trabsonspor oferă 2.000.000 de euro

“Trabzonspor a făcut o ofertă pentru Stanciu: i-a propus Slaviei Praga aproximativ două milioane de euro pentru românul în vârstă de 27 de ani, care mai are contract până în 2023. De asemenea, l-a contactat și pe agentul jucătorului (n.r. Anamaria Prodan)”, au anunţat jurnaliştii de la cotidianul turc Fanatik.

ADVERTISEMENT

Pe lângă oferta de la Trabzonspor, jurnaliştii turci au mai anunţat în această iarnă că Nicuşor Stanciu s-ar fi aflat şi pe lista lui Kayserispor, noua echipă a lui Dan Petrescu.

“Dan Petrescu a bătut palma cu conducătorii clubului. Îl vrea de urgenţă pe Nicolae Stanciu, numărul 10 al naţionalei României”, au scris jurnaliştii de la TV1 Kayseri.

ADVERTISEMENT

Joacă din 2019 la Slavia Praga, alături de care a ieşit campion al Cehiei

Transferat în vara lui 2019 de la Al Ahli, după ce Slavia Praga a plătit 4.000.000 de euro, Nicuşor Stanciu a devenit rapid un fotbalist de bază în primul “11” al formaţiei din capitala Cehiei. În sezonul trecut, internaţionalul român a devenit campion în Fortuna Liga.

Nicuşor Stanciu a marcat 4 goluri şi a oferit alte 4 pase decisive în cele 20 de meciuri jucate pentru Slavia Praga în sezonul 2020-2021. Conform cifrelor InStat, mijlocaşul ofensiv de 27 de ani (index 280) este al doilea cel mai bun fotbalist din lotul campioanei Cehiei, după David Zima (index 290).

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei, Nicuşor Stanciu a jucat pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli şi Slavia Praga. Pentru echipa naţională a României, fotbalistul a bifat 42 de selecţii şi a marcat 10 goluri.

ADVERTISEMENT