VIDEO. Cum vrea Stanciu să îşi impresioneze noul antrenor. A dat mingea la coş!

nicuşor stanciu, anderlecht, alex chipciu

După ultimele meciuri din campania preliminară a Mondialului din 2018 fotbalul revine în acest weekend la ritmul său cotidian, meciurile din campionatele lumii. Echipa celor doi internaţionali români din prima ligă belgiană, Anderlecht Bruxelles, va juca vineri seară pe terenul lui Mechelen, acolo unde mereu a avut parte de meciuri foarte grele. Cum însă Alex Chipciu s-a accidentat în meciul cu Kazahstan, el va lipsi la Mechelen.

Celălalt internaţional român, folosit în partida de la Copenhaga, la acel 1-1 cu Danemarca, unde a bifat toate cele 90 de minute, Nicuşor Stanciu, este OK din punct de vedere fizic. Problema este dacă noul antrenor al campioanei Belgiei, Hein Vanhaezebrouck, va miza pe serviciile sale, pentru că la primul său meci pe banca alb-violeţilor, etapa trecută, Stanciu a fost trimis pe teren abia în ultimele zece minute.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vor să îl vândă pe Nicuşor Stanciu

În ultima vreme, în presa belgiană a reapărut informaţie conform căreia Anderlecht ar intenţiona să încerce să scape de român, vânzându-l la un alt club, deoarece ar dori să îşi recupereze din paguba de aproape 10 milioane de euro făcută în urma transferului de la Steaua în vara anului trecut, cea mai scumpă achiziţie de jucător din istoria clubului belgian. Anderlecht s-ar mulţumi şi cu 7 milioane, dar, deocamdată, nu a primit nici o ofertă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Însă Stanciu e hotărât să îi demonstreze antrenorului că are valoare şi că merită să joace la campioana Belgiei. La ultimul antrenament a impresionat prin tehnica sa, prin modul în care a făcut ca mingea să devină parcă o parte a trupului său, imagine postată imediat pe contul de twitter al clubului. Stanciu arată că este capabil de jonglerii de  mare clasă cu mingea. Rămâne de văzut dacă l-a convins şi pe  Vanhaezebrouck.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:00
Ligue 1 Rennes - PSG
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663