Fotbal intern

Nicușor Stanciu, în mare formă înainte de meciurile naționalei! A marcat din nou pentru Slavia Praga. Video

21.03.2021 | 23:04
Nicusor Stanciu in mare forma inainte de meciurile nationalei A marcat din nou pentru Slavia Praga Video
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a marcat al 10-lea gol pentru Slavia Praga, în campionat, și este pe locul 3 în top-ul golgheterilor din Cheia.

Evoluțiile lui Stanciu vin în cel mai bun moment, în contextul în care naționala României debutează la jumătatea săptămânii viitoare în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar, de anul viitor.

ADVERTISEMENT

Stanciu a înscris pentru Slavia Praga golul de 2-0, din penalty, în victoria liderului din Cehia, în fața formației Opava.

Nicușor Stanciu, în mare formă înainte de meciurile naționalei: cinci goluri în ultimele cinci meciuri

Nicușor Stanciu traversează o perioadă excelentă și acest lucru se traduce prin reușitele internaționalului român pentru Slavia Praga, lidera eșalonului superior în Cehia.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv a marcat în fiecare din ultimele cinci partide ale praghezilor, ultima reușită fiind în fața celor de la Opava, duminică, în etapa a 24-a.

Cele mai importante reușite ale lui Stanciu sunt cele din confruntările cu Rangers care au ajutat-o pe Slavia să avanseze în sferturile de finală ale Ligii Europa.

ADVERTISEMENT

Cu Stanciu, dar fără selecționerul Rădoi în meciurile de calificare

România dispută primul meci în campania de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar, joi, 25 martie, acasă cu Macedonia de Nord.

Trei zile mai târziu, pe 28 martie, România joacă împotriva Germaniei, tot pe teren propriu, iar pe 31 martie, în deplasare cu Armenia.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi s-a infectat cu coronavirus şi încă nu este sigur dacă va sta pe banca tricolorilor la primul meci. Pentru ca acest lucru să se întâmple, selecţionerul României ar trebui să aibă două teste negative până la ora meciului.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,28 este cota pentru ”peste 2,5 goluri marcate” la meciul România-Macedonia de Nord. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT