Fotbal international

Nicuşor Stanciu, între Premier League şi Serie A. Un club de top din Italia îl vrea pe internaţionalul român de la Slavia Praga

11.08.2020 | 13:46
Nicusor Stanciu intre Premier League si Serie A Un club de top din Italia il vrea pe internationalul roman de la Slavia Praga
ADVERTISEMENT

Nicuşor Stanciu este unul dintre fotbaliştii români care a avut un sezon foarte bun la campioana Cehiei, Slavia Praga, unde a fost titular incontestabil şi a avut multe evoluţii reuşite.

Prestaţiile sale cu Slavia Praga, mai ales cele din cupele europene, nu au rămas fără urmări. Echipe din campionatele de top ale Europei îl monotorizează cu mare atenţie în vederea unui posibil transfer chiar în această vară.

ADVERTISEMENT

Primul club care şi-a anunţat public dorinţa de a negocia cu Slavia Praga transferul internaţionalului român a fost nou promovata în Premier League Leeds United. Echipa pregătită de Marcelo Bielsa îşi propune nu doar să supravieţuiască, vrea on clasare cât mai sunt în clasament, în primele zece, aşa cum a reuşit în sezonul recent încheiat Sheffield United.

Nicuşor Stanciu are priză şi în Premier League şi în Serie A

El Loco Bielsa a şi declarat că Nicuşor Stanciu face parte din rândul primilor cinci jucători aflaţi pe lista sa şi că a anunţat conducerea clubului care ar fi priorităţile în privinţa unor transferuri care să întărească lotul aflat la dispoziţie.

ADVERTISEMENT

Iată însă că site-ul Calciomercato.it dezvăluie că Nicuşor Stanciuar fi devenit un obiectiv înclusiv în Serie A şi că ar fi mai multe cluburi care l-ar dori, dar unul este chiar din prima parte a clasamentului.

Nu este dezvăluit numele clubului din Italia

Nu este însă oferită nici o indicaţie asupra numelui clubului din Serie A care ar fi dispus să plătească suma de 8 milioane de euro cerută de cehi pentru a se despărţi de Nicuşor Stanciu.

ADVERTISEMENT

Ar putea fi AC Milan, AS Roma sau Napoli, echipe cu CV-uri impresionante şi care au mai avut de-a lungul timpului români în loturile lor, dar la fel de bine putem vorbi şi despre Hellas Verona sau Sassuolo, la rândul lor formaţii la care au evoluat sau evoluează români.

Şi CFR Cluj îl dorea pe Stanciu

Şi campioana României, CFR Cluj, îl trecuse pe Nicuşor Stanciu pe lista jucătorilor care sunt doriţi în Gruia, dar oferta de 3 milioane euro face din start închise orice tratative între ardeleni şi Slavia Praga.

ADVERTISEMENT

Nicuşor Stanciu a făcut un campionat excepţional cu Slavia Praga, fiind inclus în echipa sezonului şi este foarte iubit de suporteri, care, graţie evoluţiilor românului, au uitat repede de trecutul în care Stanciu îmbrăca tricoul rivalei Sparta şi mai dădea şi gol. El are contract până în 2023.

 

ADVERTISEMENT