Fotbal international

Nicușor Stanciu, lăudat de antrenorul de la Slavia Praga: „El ar fi avut 20 de pase decisive dacă eram cu 30% mai preciși”

09.12.2019 | 17:56
Nicusor Stanciu laudat de antrenorul de la Slavia Praga El ar fi avut 20 de pase decisive daca eram cu 30 mai precisi
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a fost lăudat de antrenorul Slaviei Praga într-o conferință de presă și a declarat că mijlocașul român ar fi putut avea chiar 20 de pase decisive, dacă echipa era cu 30% mai eficientă.

Laude din partea antrenorului la adresa lui Nicușor Stanciu

Jindřich Trpišovský, tehnicianul Slaviei Praga, a ținut să-l laude pe Nicușor Stanciu pentru contribuția pe care o aduce în fiecare partidă: „Dacă echipa ar fructifica cel puţin 30 la sută din pasele lui decisive, putea avea 20 de assisturi. Din nefericire, asta înseamnă puncte în minus”.

ADVERTISEMENT

„El nu mai stă bine la şuturile de la distanţă. A marcat de două ori şi trebuie să tragă mai des şi mai precis. A venit însă doar de patru luni şi eu am încredere că va fi mai bun în primăvara”, a mai spus antrenorul cehilor.

Cehii vor să obțină un rezultat bun la Dortmund

Cehii de la Slavia Praga își doresc să obțină un rezultat bun din meciul cu Dortmund, chiar dacă nu mai au nicio șansă să se califice: E o vacanţă uriaşă, dar sper să nu ne bucurăm doar de excursia la Dortmund, ci să etalăm fotbalul nostru”.

ADVERTISEMENT

„Toată echipa abia aşteaptă să intre pe acest stadion minunat, e unul din cele trei pe care am visat să ajung vreodată. Nici nu ştiu dac-o să pot dormi noaptea de dinainte, pentru mine experienţele din aceasta grupă reprezintă o realizare deosebită”, a continuat Jindřich Trpišovský.

Nicușor Stanciu a reușit să înscrie două goluri de când a venit la Slavia Praga și a oferit 5 pase decisive, fiindu unul dintre titularii incontestabili ai campionilor Cehiei.

ADVERTISEMENT

Slavia Praga a acumulat până la ultimul meci din grupele Champions League două puncte, unul în deplasarea de la Milano cu Inter și unul pe „Camp Nou” cu Barcelona. Echipa lui Stanciu a picat în cea mai grea grupă din acest sezon cu Borussia Dortmund, Barcelona și Inter Milano.

În campionatul Cehiei, Slavia nu are nicio problemă și este pe primul loc după 19 etape cu 51 de puncte acumulate, la 14 puncte distanță de Viktoria Plzen, formația aflată pe locul secund.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci din campionat, Slavia Praga a câștigat în deplasarea de la Slovan Liberec cu 3-0, confruntarea în care Nicușor Stanciu a dat două pase decisive și în care a evoluat toate cele 90 de minute.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Nicușor Stanciu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT