ADVERTISEMENT
Fotbal international

Nicușor Stanciu le promite fanilor Slaviei Praga că îi va duce din nou în Champions League: „La anul ne propunem să trecem de grupe!”

Autor: Andrei Șchiopu | 15.12.2019 | 17:27
Nicușor Stanciu le promite fanilor Slaviei Praga că îi va duce din nou în Champions League: „La anul ne propunem să trecem de grupe!”
Nicușor Stanciu. Sursă foto: hepta.ro

Nicușor Stanciu a oferit un interviu pentru suporterii Slaviei Praga în care le promite că îi va duce și în sezonul viitor în Grupele Champions League și le-a explicat de ce a avut cifre mai bune pe vremea când evolua pentru rivalii de la Sparta Praga.

ADVERTISEMENT

Nicușor Stanciu, mesaj pentru fanii Slaviei Praga: „

Nicușor Stanciu a oferit un interviu pentru fanii Slaviei Praga, în care le promite că îi va duce din nou în grupele Champions League: „Sunt fericit că sunt aici!

Am venit mai târziu la Slavia, după o lună și jumătate de pauză și mi-a fost destul de greu, fără pregătirea de vară. Acum mă simt pregătit și sper să-mi ajut echipa cât mai mult”.

ADVERTISEMENT

„Totul a fost foarte bine chiar dacă am pierdut. Dortmund a avut multe ocazii de gol, dar am avut și noi. Am jucat cu trei dintre cele mai bune echipe din lume, dar este păcat că nu am câștigat mai multe puncte”, a spus Nicolae Stanciu.

„Cred că în cinci din cele șase meciuri din grupă am fost echipa mai bună. Acum am acumulat mai multă experiență, am văzut care este cu adevărat nivelul din Champions League”, a continuat mijlocașul naționalei.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim mai concentrați când avem ocazii, cel puțin în Champions League am irosit o mulțime de oportunități. Trebuie să îmbunățim lucrurile și să înscriem când avem ocazia”, a mai spus Nicușor Stanciu.

A povestit din experiențele cu FCSB și Anderlecht din Champions League

Stanciu și-a adus aminte de meciurile din Champions League pe care le-a jucat pe vremea când era fotbalistul lui Anderlecht și al FCSB-ului, dar a declarat că în tricoul Slaviei Praga a făcut cele mai bune meciuri din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

„Cu Slavia cred că meciurile în Champions League au fost mai bune decât cele pe care le-am jucat cu Anderlecht și Steaua. Când eram la Steaua aveam 20 de ani și eram foarte tânăr când am jucat primul meu meci în Champions League”, și-a adus aminte Nicușor Stanciu.

„Acum am mai multă experiență și să joc cu Dortmund și Barcelona a fost fantastic. Cred că la anul vom fi tot în Champions League, cu experiență mai mare,și vom lupta să obținem mai mult. Și vom încerca să ieșim din grupele Champions League”, a fost promisiunea făcută de Stanciu suporterilor Slaviei.

ADVERTISEMENT
  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Nicușor Stanciu, conoform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!