Fotbal international

Nicuşor Stanciu, prima reacție după ce a aflat că va juca împotriva lui Ianis Hagi: “Este o tragere la sorți care îmi place”

26.02.2021 | 18:38
Nicusor Stanciu prima reactie dupa ce a aflat ca va juca impotriva lui Ianis Hagi Este o tragere la sorti care imi place
ADVERTISEMENT

Nicuşor Stanciu, fotbalistul celor de la Slavia Praga, a oferit prima reacție după ce a aflat că va juca împotriva lui Glasgow Rangers, echipa lui Ianis Hagi. Confruntarea va avea loc în optimile de finală din Europa League.

Slavia Praga a ajuns în această fază a competiției după ce s-a impus spectaculos cu scorul de 2-0, în partida retur disputată contra englezilor de la Leicester City.

ADVERTISEMENT

Dacă Nicușor Stanciu este titular cert la formația cehă, nu același lucru se poate spune despre Ianis Hagi la scoțieni. Prestația sa din meciul cu Antwerp a fost un oscilantă care a avut parte de reacții împărțite.

Nicuşor Stanciu, prima reacție după ce a aflat că va juca împotriva lui Ianis Hagi: “Este o tragere la sorți care îmi place”

Nicușor Stanciu a aflat de rezultatele tragerii la sorți în timpul zborului spre Praga, după ce echipa revenea de la meciul cu Leicester City. Mijlocașul a oferit imediat o reacție prin intermediul unui video postat pe Twitter.

ADVERTISEMENT

”Rangers este o echipă bună, va fi un test important și dificil pentru noi. Dar este o tragere la sorți care îmi place, e păcat că nu se joacă cu fani în tribune, ar fi fost o atmosferă extraordinară și la noi acasă, și la Glasgow. Abia aștept să joc împotriva lor, va fi o ”dublă” interesantă”, a declarat Nicușor Stanciu.

Duelurile din Europa League se vor disputa pe data de 11 martie (turul), respectiv 18 martie (returul). Echipa tehnicianului român Mircea Lucescu, Dinamo Kiev va da piept cu Villareal, în timp ce Manchester United – Milan este “capul de afiș” al optimilor.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, lăudat de presă după meciul cu Antwerp

Deși reacțiile au fost împărțite după prestația lui Ianis Hagi din meciul cu Antwerp, presa din Scoția l-a lăudat pe mijlocașul român și a ținut sa scoată în evidență efortul pe care acesta îl depune la fiecare meci pentru a-și ajuta echipa.

“Ianis Hagi este un jucător atât de inteligent și un om de bază pentru Rangers în serile europene. Mereu s-a aflat în zona de acțiune, s-a poziționat bine în teren, însă de multe ori a greșit la ultima atingere. A pus umărul la al treilea gol înainte să fie schimbat”, au scirs cei de la The Scottish Sun.

ADVERTISEMENT

Colegul lui Ianis de la Rangers, Joe Aribo, a avut și el cuvinte de laudă la adresa românului: “Când vezi travaliul pe care îl depun Ianis Hagi și Steven Davies, te motivezi. Muncesc atât de mult la sala de forță și așa înțelegi că poți să devii mai bun în fiecare zi. Să dai mereu 100% e important”, a declarat Aribo.

ADVERTISEMENT