Nicuşor Stanciu, printre remarcaţii serii în Inter – Slavia Praga 1-1: “A dovedit clasă în a doua repriză”

Razvan Nicolae   
în Champions League
17/09/2019, 22:38
Nicuşor Stanciu, printre remarcaţii serii în Inter – Slavia Praga 1-1: “A dovedit clasă în a doua repriză”
Nicuşor Stanciu, printre remarcaţii serii în Inter - Slavia Praga 1-1

Nicuşor Stanciu a fost printre remarcaţii serii în meciul Inter – Slavia Praga 1-1, partidă care s-a disputat în prima etapă din Grupa F a Ligii Campionilor. Cehii au obţinut un punct pe “Giuseppe Meazza”, însă puteau să obţină cu uşurinţă victoria.

Nicuşor Stanciu, evoluţie foarte bună în Inter – Slavia Praga 1-1

Nicuşor Stanciu a fost integralist în Inter – Slavia Praga 1-1 şi a avut câteva incursiuni periculoase pentru defensiva italienilor. Internaţionalul român a ieşit în evidenţă mai mult în repriza a doua, când a executat foarte bine o lovitură liberă, mingea trecând cu puţin pe lângă poarta lui Samir Handanovic.

Prestaţia din meciul cu Inter i-a adus laude pe reţelele de socializare, iar mulţi internauţi l-au considerat drept unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Slaviei Praga. “A impresionat după pauză”, “Stanciu m-a încântat, a fost organizatorul jocului pentru Slavia”, “A dovedit clasa în a doua repriză. Poate fi un jucător pentru marile cluburi, dar trebuie să se antreneze mereu bine”, “Un meci excelent pentru Stanciu” sau “Stanciu şi Olayinka, cei mai buni jucători”, au fost câteva dintre reacţiile de pe reţelele de socializare.

Nicuşor Stanciu, printre remarcaţii serii în Inter - Slavia Praga 1-1
Nicuşor Stanciu, printre remarcaţii serii în Inter – Slavia Praga 1-1

Nicuşor Stanciu a primit nota 7, cea mai mare din lotul cehilor

La finalul meciului, jurnaliştii italieni de pe site-ul goal.com i-au acordat nota 7 lui Nicuşor Stanciu, cea mai mare din lotul cehilor. Peter Olayinka, autorul golului Slaviei Praga, a fost notat cu 6,5, la fel ca Hovorka, Kudela şi Zeleny.

De partea cealaltă, Nicolo Barella a primit tot nota 7, fiind fotbalistul care a adus remiza pentru Inter. Slavia Praga este la a doua participare în grupele Ligii Campionilor, după cea din sezonul 2007-2008, când cehii au obţinut calificarea în 16-imile Cupei UEFA, în dauna celor de la FCSB.

Închide ×