Fotbal international

Nigeria-Argentina 1-2 la CM 2018. Rojo, salvatorul “pumelor”! Messi rămâne Mondial

26.06.2018 | 22:54
NigeriaArgentina 12 la CM 2018 Rojo salvatorul pumelor Messi ramane Mondial
ADVERTISEMENT

Nigeria – Argentina LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Nigeria – Argentina 1-2 s-a jucat în etapa a treia din Grupa D de la Campionatul Mondial 2018. Sud-americanii s-au calificat în optimile de finală după un meci de infarct. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

Min. 86 / GOOOOOL Argentina! Marcus Rojo a marcat cu un şut din careu.

Min. 49 / GOOOOOOL Nigeria! Moses marchează de la 11 metri.

UPDATE, pauză / După 45 de minute, Croaţia şi Argentina sunt calificate în optimile de finală de la CM 2018. În meciul de la Rostov, Croaţia şi Islanda sunt la egalitate, scor 0-0.

ADVERTISEMENT


Min. 14 / GOOOOOOL Argentina! Messi l-a învins pe Uzoho cu un şut din interiorul careului.

UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Nigeria – Argentina.


UPDATE, ora 20:00 / Au fost anunţate formaţiile de start la meciul Nigeria – Argentina.

Nigeria: Uzoho – Balogun, Troost-Ekong, Omeruo – Moses, Etebo, Mikel, Ndidi, Idowu – Musa, Iheanacho

Argentina: Armani – Mercado, Otamendi, Rojo, Tagliafico – Perez, Mascherano, Banega, Di Maria – Messi, Higuain

ADVERTISEMENT

Nigeria – Argentina LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Nigerienii se vor putea baza la partida decisivă pentru obţinerea biletelor pentru optimile de finală pe John Obi Mikel, cel care şi-a fracturat mâna în partida cu Islanda şi era incert pentru duelul cu Argentina. Fostul mijlocaş al lui Chelsea va purta o protecţie în zona mâinii, evident, dacă arbitrul va permite acest lucru.

Nigeria - Argentina LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018
Nigeria – Argentina LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018

Nigeria – Argentina LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Nigeria – Argentina LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Cele două formaţii se vor duela pe Krestovsky Arena din St. Peteresburg, un stadion care poate găzdui la acest turneu final 64.000 de persoane la fiecare meci.  Partida dintre cele două echipe este a 4-a la St. Petersburg, după Maroc – Iran 0-1, Rusia – Egipt 3-1, Brazilia – Costa Rica 2-0.

ADVERTISEMENT

Nigeria – Argentina LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Nigeria – Argentina LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Turcul Cuneyt Cakir va fi arbitrul partidei din Grupa D la Campionatul Mondial 2018. Cakir va fi ajutat la cele două linii de conaţionalii săi Bahttin Duran şi Tarik Ongun. Olandezul Bjorn Kuipers va fi al patrulea oficial al partidei decisive pentru calificarea mai departe.

 Nigeria – Argentina cote la pariuri

Nigeria – Argentina LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018.  Argentina este văzută favorită la casele de pariuri pentru un succes în faţa naţionalei din Nigeria. Formaţia pregătită de Jorge Sampaoli are o cotă de 1.55,  în timp ce o remiză este cotată cu 4.75. Bookmakerii estimează ca va fi un meci cu peste 2,5 goluri marcate, deoarece oferă o cotă de 1.60 pentru acest pronostic.