Nicio categorie

Nigeria – Islanda 2-0 la CM 2018. Musa, dublă! Argentina continuă să spere!

22.06.2018 | 19:41
Nigeria - Islanda la CM 2018

Nigeria – Islanda LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Nigeria – Islanda 2-0 s-a jucat în etapa a doua din Grupa D a Campionatului Mondial 2018. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 80 / Sigurdsson a ratat o lovitură de la 11 metri.

Min. 75 / GOOOOOL Nigeria! Musa reuşeşte dubla!

Min. 49 / GOOOOOL Nigeria! Musa a marcat cu un şut din interiorul careului.

UPDATE, ora 18:00 / A început meciul Nigeria – Islanda


UPDATE, ora 17:15: Selecţionerii celor două echipe naţionale au anunţat primul 11 pentru duelul din runda a doua în Grupa D la Campionatul Mondial 2018.

Nigeria: Uzoho, Omeruo, Ekong, Balogun, Idowu, Ndidi, Etebo, Mikel, Moses, Musa, Kelechi.

Islanda: Halldorsson, Saevarsson, Arnason, R. Sigurdsson, Magnusson, Gislason, G. Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason, Finnbogason, Bödvarsson.


Nigeria – Islanda LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Cele două formaţii au avut un start diferit la turneul final din Rusia. Africanii au arătat un joc modest, lipsit de vlagă în partida cu reprezentativa Croaţiei, pe care de altfel au şi pierdut-o cu 2-0. Islandezii în schimb au reuşit un punct nesperat în faţa Argentinei şi au şanse importante pentru o calificare istorică.

Nigeria – Islanda LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Nigeria – Islanda LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Nigeria va încerca să obţină calificarea în fazele eliminatorii ale turneului final pentru a doua oară consecutiv după ce la Campionatul Mondial din 2014 a fost eliminată în optimile de finală de Franţa. Islandezii s-au calificat pentru prima dată în istorie la un Mondial, iar o eventuală prezenţă în fazele de eliminatorii ar crea o nouă emulaţie în jurul micuţei reprezentative.

Partida Nigeria - Islanda de la CM 2018 se va disputa pe stadionul din Volgograd
Partida Nigeria – Islanda de la CM 2018 se va disputa pe stadionul din Volgograd

Nigeria – Islanda LIVE STREAM, în grupa D la CM 2018

Nigeria – Islanda LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Matthew Conger din Noua Zeelandă este centralul partidei dintre cele două formaţii, fiind ajutat de conaţionalul său Simon Lount şi Tevita Maksini din Tonga la cele două linii. Ricardo Montero din Costa Rica este al patrulea oficial al jocului, în timp ce niponul Hiroshi Yamauchi va fi arbitrul de rezervă.

Nigeria – Islanda LIVE VIDEO  pe TVR 1 şi TVR HD

Nigeria – Islanda LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Nigeria – Islanda se va juca pe stadionul din Volgograd. Pe această arenă s-a mai disputat meciul Tunisia – Anglia 1-2 şi va mai găzdui alte două partide din faza grupelor, Arabia Saudită – Egipt și Senegal – Columbia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri