Nicio categorie

Nigerienii îl acuză pe Cakir! “Nici el nu ştia de ce nu a dat penalty”

27.06.2018 | 17:50
Nigerienii îl acuză pe Cakir!
Nigerienii l-au acuzat pe Cuneyt Cakir la finalul meciului cu Argentina

Nigerienii au părăsit Campionatul Mondial 2018, iar jucătorii antrenaţi de Gernot Rohr îl acuză pe Cuneyt Cakir că nu a vrut să acorde al doilea penalty în meciul Nigeria – Argentina 1-2. Arbitrul turc nu a sancţionat cu o lovitură de la 11 metri o henţ comis de Marcos Rojo în careu.

La finalul meciului, John Obi Mikel a lansat o adevărată tiradă la adresa lui Cuneyk Cakir. “A fost un penalty clar pentru mine. Am revăzut faza în vestiar, a fost un henţ clar. Arbitrul a folosit VAR-ul. A spus că mingea i-a lovit mâna şi l-am întrebat de ce nu a dat penalty. Mi-a spus că nici nu ştia de ce nu a dat penalty”, a declarat fotbalistul de 31 de ani.

Nigerienii l-au acuzat pe Cuney Cakir la finalul meciului

În minutul 77 al meciului Nigeria – Argentina 1-2, Marcos Rojo a comis un henţ în careu, iar nigerienii au protestat imediat. Cuneyt Cakir a revăzut faza cu ajutorul sistemului de arbitraj video, însă a decis că nu a existat intenţia argentinianului de a juca mingea cu mâna. La finalul meciului, jucătorii antrenaţi de Gernot Rohr l-au acuzat pe arbitru că au fost dezavantajaţi. Marcos Rojo a marcat, în minutul 86, golul victoriei şi al calificării.

Nigerienii l-au acuzat pe Cuneyt Cakir la finalul meciului cu Argentina
Nigerienii l-au acuzat pe Cuneyt Cakir la finalul meciului cu Argentina
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri