News

Night King şi Mellisandre, din Game of Thrones, vin în România, la East European Comic Con. Când are loc evenimentul

21.05.2019 | 10:52
Night King si Mellisandre din Game of Thrones vin in Romania la East European Comic Con Cand are loc evenimentul

În perioada 24-26 mai 2019, East European Comic Con își deschide din nou porțile pentru iubitorii filmelor și serialelor din România și nu numai. Ajuns la ediția cu numărul șase, evenimentul desfășurat la Romexpo se bucură de un real succes, mai ales datorită invitaților surpriză care îi trec pragul an de an.

East European Comic Con vine cu surprize pentru fanii Game of Thrones

Fanii Game of Thrones vor avea parte de o surpriză de proporții, pentru că ediția EECC de anul acesta aduce ca invitați speciali doi actori care le-au dat viață unora dintre cele mai iubite personaje ale serialului fenomen, ajuns între timp la final.

Este vorba despre Carice Von Houten și Vladimir Furdik, sau mai concret, Mellisandre și Night King. Cei doi vor fi prezenți pentru sesiuni de autografe și discuții cu fanii atât sâmbătă, 25 mai, între orele 15:00 și 19:00, cât și în prima parte a zilei de duminică, 26 mai, până la ora 14:00.

Fanii filmelor și serialelor sunt așteptați să întâlnească personajele preferate la East European Comic Con 2019
Fanii filmelor și serialelor sunt așteptați să întâlnească personajele preferate la East European Comic Con 2019

Cine mai vine la EECC

Organizatorii au avut grijă ca nu doar fanii serialului produs de HBO să aibă parte de surprize plăcute, astfel că la eveniment vor lua parte și actori cu ștate vechi în Cetatea Filmului de la Hollywood. Vorbim despre  Nicholas Brendon, cunoscut pentru rolul din Buffy, The Vampire Slayer și  Adam Brown, care a făcut parte din distribuția unor francize celebre, precum Hobbit sau Pirates of The Caribbean.

Totodată, acestora li se va alătura și Mannu Bennett, actor care s-a bucurat de mare succes, grație rolului din Spartacus. Pentru că se așteaptă la o asistență numeroasă, fani din întreaga lume anunțându-și prezența, organizatorii au luat o decizie în premieră pentru East European Comic Con. Astfel, anul acesta,  pavilionul central de la Romexpo, va fi pus la dispoziția invitaților, înregistrând  o premieră în ceea ce privește suprafața de desfășurare, prin comparațiile cu edițiile precedente.