Fotbal international

Scandal copy/paste în Anglia. Trei forţe din Premier League vor avea echipament asemănător. Cine este producătorul

Firma de echipament sportiv Nike, copy/paste la nivel înalt! Americanii au creat echipamentul pentru trei granzi din Premier League, Chelsea Londra, Manchester City şi Tottenham Hotspur. Surpriza a...
12.09.2017 | 16:46
Scandal copypaste in Anglia Trei forte din Premier League vor avea echipament asemanator Cine este producatorul

Firma de echipament sportiv Nike, copy/paste la nivel înalt! Americanii au creat echipamentul pentru trei granzi din Premier League, Chelsea Londra, Manchester City şi Tottenham Hotspur. Surpriza a apărut marţi, atunci când cele trei cluburi au prezentat oficial cel de-al treilea rând de tricouri pentru sezonul 2017-2018, care seamănă izbitor. Cele trei formaţii au fost luat la mişto de suporterii adversarelor.

Diferenţele dintre cele trei echipamente sunt foarte mici. Numele sponsorilor de pe piept este scris în culori diferite, la Chelsea Londra cu alb, la Manchester City cu albastru, iar la Tottenham Hotspur cu galben. Alt detaliu care diferă doar la cualore este sigla sponsorului de echipament sportiv, la campioana Angliei şi la ”cetăţeni” fiind cu albastru, iar la Spurs cu galben. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nike le-a creat celor trei tricouri de culoare închisă

Cele trei echipe vor folosi predominat cel de-al treilea rând de echipament care este de culoare închisă la meciurile din deplasare şi în special la cele din Liga Campionilor. În sezonul precedent, la cel de-al treilea rând de tricouri, Chelsea Londra a avut culoarea albă, Manchester City a purtat portocaliu, iar Tottenham Hotspur a primit tricouri de culoare aurie.

Faza grupelor din noua ediţie a Ligii Campionilor va debuta în această seară, Chelsea Londra urmând să întâlnească pe teren propriu formaţia azeră Qarabag. Manchester City şi Tottenham Hotspur vor intra în competiţie miercuri, ”cetăţenii” jucând în deplasare cu olandezii de la Feyenoord Rotterdam, iar londonezii acasă cu nemţii de la Borussia Dortmund.

Tags: