Fotbal international

Nike, la un pas sa rupă contractul cu Ronaldo după acuzațiile de viol! Reacția oficială

04.10.2018 | 23:31
Nike la un pas sa rupa contractul cu Ronaldo dupa acuzatiile de viol Reactia oficiala

După ce s-a aflat că Ronaldo poate pierde un miliard de euro în situația în care va fi găsit vinovat pentru acuzațiile de viol care i se aduc, cel mai important sponsor al său a venit cu o primă reacție oficială.

Nike s-a declarat „puternic îngrijorată” de „deranjantele” acuzații de viol care i se aduc lui Cristiano. Brandul american are contract cu Ronaldo încă din 2003, iar la finalul lui 2016 a fost semnat un contract pe viață de reprezentare în valoare de 800 de milioane de euro.

Nike, la un pas sa rupă contractul cu Ronaldo

Într-un e-mail trimis drept răspuns către cotidianul The Sun, oficialii Nike au declarat: „Suntem profund îngrijorați de acuzațiile deranjante și vom continua să monitorizăm situația antent”.

Modelul Kathryn Mayorga l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo că ar fi violat-o într-o cameră de hotel din Las Vegas în anul 2009, iar ulterior a încasat 300 de mii de euro pentru a păstra tăcerea.

Mayorga a făcut totul public însă într-un interviu acordat în urmă cu o săptămână pentru cotidianul german Der Spiegel, povestind detaliat toate evenimentele petrecute.

Nici Ronaldo nu s-a lăsat mai prejos, negând acuzațiile atât într-un live făcut pe Instagram, cât și printr-o postare pe contul oficial de Facebook.

Chiar și așa, sponsorii săi sunt pregătiți să renunțe la contractele cu el dacă acuzațiile se vor dovedi reale.

Nu va mai juca pentru Portugalia în 2018

Cristiano Ronaldo s-a înțeles cu Federația Portugheză pentru a nu mai fi selecționat la niciun meci pe care prima reprezentativă îl va disputa în acest an, tocmai pentru a avea timp să-și rezolve aceste probleme.

Portughezul are cifre bune de când s-a transferat la Juventus, reușind să înscrie trei goluri și să ofere trei pase decisive în opt jocuri oficiale pentru gruparea torineză.