Life

Nikita ar fi în comă. Fiicele sale se roagă pentru starea ei de sănătate: „Doamne, trezește-o pe mama”

Nikita, pe numele său real Ispas Nicoleta Mihaela, ar fi în comă de duminică, conform unor postări făcute pe conturile de socializare ale vedetei. Fiicele sale se roagă pentru sănătatea ei.
04.08.2022 | 09:20
Nikita ar fi in coma Fiicele sale se roaga pentru starea ei de sanatate Doamne trezesteo pe mama
Nikita ar fi în comă. Ce s-ar fi întâmplat cu Mihaela Ispas. foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Nikita ar fi în comă și starea ei de sănătate nu ar fi deloc una bună, după cum arată o postare de pe rețelele de socializare.

Nikita ar fi în comă. Ce s-ar fi întâmplat cu Mihaela Ispas

Mihaela Ispas, cunoscută mai degrabă sub numele de Nikita, ar fi în comă, lucru transmis prin mai multe postări de pe conturile de socializare ale vedetei.

ADVERTISEMENT

Informațiile arată că fosta vedeta din România ar fi în comă de duminică, iar șansele sale de supraviețuire nu ar fi prea mari.

Pe contul de socializare al vedetei a apărut un mesaj care ar fi fost scris de fiicele sale, Cristina și Vanessa, care îi roagă pe urmăritori să spună rugăciuni pentru ca mama lor să se întoarcă acasă. De asemenea, sunt mai multe imagini cu o sală de operație.

ADVERTISEMENT
Imaginile apărute pe Facebook
Imaginile apărute pe Facebook care susțin că vedeta ar fi în comă

Ce mesaje au apărut pe conturile de socializare ale Nikitei

„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă.

Murim și noi dacă mama nu mai vine”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook deținută de Nikita.

ADVERTISEMENT

Și joi dimineață au fost postate iarăși mesaje care arată că Nikita ar fi în comă.

Fotografia de profil a contului Mihaelei Ispas a fost schimbată cu una cu un sfânt, iar descrierea care apare este „Doamne, trezește-o pe mama. Adu-o lângă noi”.

Nu se știe dacă contul vedetei a fost spart sau dacă este vorba, într-adevăr, de o problemă de sănătate extrem de gravă a acesteia, dar cert este că persoana care administrează acum contul Nikitei nu a vrut să dea prea multe detalii despre ce s-a întâmplat, fiind contactată de jurnaliști.

ADVERTISEMENT

Totuși, ce se mai poate observa este că și imaginea de profil de la Instagramul fostei vedete din România este aceași ca cea de pe Facebook, semn că ambele conturi sunt administrate de aceeași persoană.

ADVERTISEMENT
Tags: