Life

Nikita de România a ajuns de urgență la spital: ”A fost atacată cu sabia, pe stradă”

Nikita de România a fost atacată cu sabia în stradă de fostul ei iubit, tatăl uneia dintre fetițele vedetei, Vanesa. FANATIK are detalii cu puternic impact emoțional.
08.11.2022 | 13:45
Nikita de Romania a ajuns de urgenta la spital A fost atacata cu sabia pe strada
Nikita de România, atacată de fostul partener
ADVERTISEMENT

Mihaela Ispas, cunoscută sub pseudonimul Nikita de România, a ajuns la spital după ce a fost atacată în plină stradă, în Spania! Atacatorul e chiar fostul ei iubit, bărbatul alături de care are un copil.

Nikita de România, atacată cu sabia de tatăl fetei sale

În loc să se bucure de onomastica ei (n.r.: Sfinții Mihail și Gavriil, sărbătoare care are loc pe 8 noiembrie), fosta luptătoare care a creat senzație pe vremuri, la PRO TV, în cadrul galelor „Stele verzi”, stă în casă de frica tatălui fetiței sale, Vanesa.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă informații în exclusivitate despre teroarea prin trece Nikita de câteva zile încoace, fosta vedetă fiind în situația de a tremura pentru propria viață și să se teamă că fiica ei ar putea păți ceva.

Blondina stabilită de mai bine de 15 ani în Spania a fost atacată din senin de fostul ei partener de viață, cel cu care a conceput-o pe fiica ei, Vanesa, individul fiind cu un alt bărbat la fel de agresiv precum el. Atacul s-a produs în sâmbătă, pe 5 noiembrie, ziua în amiaza-mare pe o stradă din Malaga.

ADVERTISEMENT

Alina Tănase, prietena Nikitei, ne-a povestit în exclusivitate tot ce i s-a întâmplat fostei vedete care era nelipsită din emisiunea „Un show păcătos” a lui Dan Capatos în urmă cu mai bine de 10 ani.

„Nikita a fost atacată cu o sabie în stradă de tatăl fetei sale. Nu știm ce să mai facem ca să scape de acest individ care nu merită să îi pronunțăm nici numele. Am sunat repede la Poliție, pentru că după atac a fugit”, ne-a spus, în exclusivitate, Alina, prietena Nikitei, după care a oferit alte detalii despre circumstanțele producerii acestui incident de-a dreptul dramatic.

ADVERTISEMENT
alina tănase nikita
Alina Tănase, prietena Nikitei

Bărbatul, prins de polițiști la o zi după atac

Potrivit mărturisirilor făcute de prietena Nikitei, în exclusivitate pentru FANATIK, Mihaela Ispas mergea liniștită pe stradă, moment în care s-a trezit din senin atacată de fostul ei iubit. „I-a zis să stea să vorbească, să nu fugă de el. Nikita a încercat să grăbească pasul, dar el a fost mai rapid”, a dezvăluit Alina.

„Niciodată nu mi-am imaginat că o să îmi fie frică să merg pe stradă cu prietena mea, mai ales aici, în Spania, unde legile sunt foarte dure, foarte stricte, cu bărbații abuzatori. Sunt șocată de ce i s-a întâmplat. Nu ne putem reveni niciuna”, ne-a mai zis Alina.

ADVERTISEMENT

Prietena Mihaelei ne-a mai zis că în încercarea lui să o omoare, fostul partener al Nikitei o lovea cu sălbăticie cu pumnii în spate și în piept, vedeta strigând ca din gură de șarpe după ajutor. În momentul în care a fost lovită prima dată, Nikitei i-ar fi căzut ochelarii și șapca, după care a fost trântită la pământ.

Din fericire, dacă putem vorbi despre ceva fericit în această speță, fetele Nikitei, Vanesa (7) și Cristina (13) nu au văzut scenele greu de imaginat pentru orice copil.

nikita
Imagini în exclusivitate obținute de FANATIK: stânga, Nikita cu mâna bandajată, la spital, dreapta, momentul în care autorul atacului a fost prins de polițiști

Fostul partener al Mihaelei, în fața judecătorilor

Între Nikita și bărbatul care a agresat-o, relația s-a sfârșit de mai multă vreme, ba chiar polițiștii au emis și un ordin de restricție împotriva acestuia, în trecut.

Nikita și fostul partener urmează să ajungă în fața judecătorilor joi, 10 noiembrie 2022, acesta fiind reținut între timp pentru tentativă de omor și nerespectarea ordinului de protecție.

Blondina speră ca oamenii legii să îl condamne la pușcărie pentru a putea trăi în liniște, sătulă de amenințările constante ale fostului partener, ne-a mai precizat, în exclusivitate, prietena Nikitei.

Din informațiile obținute de FANATIK, tatăl fetiței Nikitei a fost prins la o zi după ce s-a năpustit asupra ei pe stradă, el fiind dus direct în arestul Poliției din Malaga, oraș aflat în sudul Spaniei.

ADVERTISEMENT