Life

Nikita e în doliu: „Dumnezeu te-a luat prea devreme”

Nikita e în doliu! Vedeta suferă după moartea cuiva drag. Vărul acesteia s-a stins din cauza uneo boli nectruțătoare care l-a măcinat încet. Nicoleta Ispaș a vorbit despre suferința sa pe rețelele de socializare.
09.05.2022 | 22:51
Nikita e in doliu Dumnezeu tea luat prea devreme
Nikita e în doliu! Vedeta suferă după moartea cuiva drag. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Nikita trece prin clipe extrem de grele. Fosta vedeta autohtonă și-a pierdut o persoană dragă, din cauza unei boli incurabile.

Nikita a pierdut pe cineva drag! Vedeta plânge după vărul său

Mihaela Nicoleta Ispaș pe numele său real, suferă foarte mult din cauza unei pierderi grele. Vărul acesteia a murit din cauza unei boli necruțătoare.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a scris durerea într-o postare făcută pe rețelele de socializare, unde a mărturisit că vărul acesteia a lăsat în urmă multe persoane care îi simt lipsa.

”Dumnezeu să te ierte, vărule. Prea devreme ai plecat. Sufletul l-ai lăsat plin de durere și lacrimi. Dumnezeu te-a luat prea devreme.

ADVERTISEMENT

Ce păcat! Te voi iubi mereu… Odihnească-se în pace sufletul tău bun…De ce Doamne? Of, Doamne, câtă durere!”, a scris Nikita în dreptul postării.

Tot de pe rețelele de socializare aflăm și faptul că vărul Nicoletei Ispaș a murit chiar de ziua sa, astfel că ceea ce trebuia să fie o zi de bucurie și sărbătoare s-a transformat într-una de suferință cumplită pentru familia acestuia, dar și pentru toți cei care l-au cunoscut și iubit.

ADVERTISEMENT

Vărul Nicoletei Ispaș a murit de ziua lui

Cel care a distribuit postarea despre moartea vărului Nikitei a fost un prieten de-al său, care a specificat că motivul pentru care acesta s-a stins din viață a fost o boală cruntă.

„Azi ai plecat dintre noi prieten drag! Nu ai mai putut lupta cu boala cruntă ce te-a doborât. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun.

ADVERTISEMENT

Rămâi în sufletul nostru prieten drag. Prea tânăr te-a luat Dumnezeu, câteodată viața e nedreaptă și chiar azi de ziua ta”, a scris prietenul acestuia pe Facebook.

Nicoleta Ispaș este stabilită de mai multă vreme în Spania, unde locuiește împreună cu fetițele sale, cu care se mândrește pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: