Carousel hot news

Reghe are probleme MARI de lot pentru meciul DECISIV!

În această dimineaţă, cu începere de la ora 11:00 Laurenţiu Reghecampf a condus antrenamentul oficial înaintea partidei de marţi seară cu Schalke, pe terenul central al stadionului din...
25.11.2013 | 12:26
Reghe are probleme MARI de lot pentru meciul DECISIV!
ADVERTISEMENT

În această dimineaţă, cu începere de la ora 11:00 Laurenţiu Reghecampf a condus antrenamentul oficial înaintea partidei de marţi seară cu Schalke, pe terenul central al stadionului din Ghencea. Dacă sub comanda tehnicianului în vîrstă de 38 de ani s-au aflat 18 jucători, în schimb sub supravegherea lui Horea Codorean, pe terenul şase s-au pregătit 8 fotbalişti, cei care nu au prins lotul pentru meciul cu echipa germană. Astfel, Gabi Matei, Mihai Costea, Doru Bratu, Rîpă, Tatu, Pîrvulescu, Nikolici şi Răduţ au făcut exerciţii de încălzire urmînd ca la partida cu Schalke să fie în tribunele de pe Naţional Arena spectatori de lux, pe lîngă Pintilii şi Filip care sînt accidentaţi!

Prepeliţă s-a antrenat normal

Totodată, Laurenţiu Reghecampf a primit şi o veste bună din partea staff-ului medical al Stelei, după ce Radu Paligora l-a anunţat în această dimineaţă că Andrei Prepeliţă este apt sută la sută pentru jocul cu Schalke, după ce în partida de la Tg Jiu a fost schimbat în minutul 67, Prepe s-a antrenat normal. Reghe l-a scos din teren la Tg. Jiu deoarece a suferit nişte crampe iar antrenorul Stelei nu a vrut să-l forţeze pe acesta să rişte o contactură sau, Doamne fereşte, chiar o ruptură musculară”, ne-a dezvăluit un apropiat al antrenorului Stelei.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta Steaua

Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici-Prepeliţă, Bourceanu-Adi Popa, Chipciu, Tănase-Piovaccari

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri