Fotbal international

Niko Kovac s-a certat cu toată lumea la ultimul antrenament la Bayern: „Thiago, nu ești magician! Boateng, trebuie să fii mai isteț!”

04.11.2019 | 18:23
Niko Kovac sa certat cu toata lumea la ultimul antrenament la Bayern Thiago nu esti magician Boateng trebuie sa fii mai istet
ADVERTISEMENT

Niko Kovac a fost dat afară de Bayern Munchen, după o ședință care a ținut o oră, iar înfrângerea din ultima etapă de Bundesliga cu Eintracht Frankfurt i-a fost fatală. Umilința cu 5-1 de pe terenul lui Frankfurt a fost greu de digerat pentru antrenorul croat, care și-a luat la rost jucătorii la ultimul antrenament, fiind dezamăgit de atitudinea pe care au avut-o.

Niko Kovac, reproșuri pentru Thiago și Boateng

Niko Kovac a făcut ravagii la ultimul antrenament al echipei și și-a certat jucătorii. În afară de Thomas Muller, toți jucătorii au primit reproșuri din partea croatului: „Thiago, încetează să te dai magician! Boateng, în situații de tipul acesta trebuie să fii mai isteț! Kingsley, nu sta acolo degeaba în timp ce Thomas (n.r – Muller) se luptă să ia mingea! Gnabry, pierzi mingea mult prea ușor!”

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, conducerea lui Bayern a făcut o ședință, în care Niko Kovac a fost demis, dar ambele părți s-au despărțin în termeni amiabili, iar antrenorul croat este de părere că este cea mai bună alegere: Cred că a fost decizia corectă a clubului. Rezultatele, dar şi prestaţiile noastre, au dus la această decizie. Eu şi fratele meu vreau să le mulţumim pentru ultimul an şi jumătate”.

Karl-Heinz Rummenigge: „Rezultatele au arătat că este nevoie de o schimbare”

„Performanţele echipei noastre în ultimele săptămâni şi rezultatele au arătat că este nevoie de o schimbare. Am avut o discuţie deschisă cu Niko Kovac şi am ajuns la o înţelegere. Vreau să-i mulţumesc pentru toată munca depusă la Bayern, în special pentru eventul obţinut sezonul trecut”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge, imediat după ce Niko Kovac a fost demis.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul croat a venit la Bayern Munchen în vara anului 2018 și a reușit să câștige campionatul, cupa și supercupa Germaniei. Chiar dacă a câștigat tot ce se poate cu bavarezii, Kovac a fost acuzat de multe ori că echipa nu arată cum ar trebui.

  • 48 de ani a împlinit Niko Kovac pe 15 octombrie