Fotbal intern

Nikola Trujic s-a transferat la FC Botoşani! A jucat la Partizan în dubla cu FCSB

17.10.2018 | 16:00
Nikola Trujic sa transferat la FC Botosani A jucat la Partizan in dubla cu FCSB

FC Botoşani l-a transferat pe Nikola Trujic, fost jucător la Partizan Belgrad, în perioada în care sârbii o eliminau pe FCSB din preliminariile Champions League, în urmă cu trei ani. Mutarea a fost anunţată pe pagina de Facebook a clubului din Molodova. Între timp, Trujic a efectuat şi primul antrenament sub comanda lui Costel Enache.

“În lotul condus de Costel Enache s-a alăturat un nou jucător. Atacantul de origine sârbă Nikola Trujic a semnat cu FC Botoșani, iar astăzi a făcut primul antrenament sub comanda lui Enache și Bejan. Ultima echipă la care a evoluat Trujic a fost în campionatul Rusiei la FC Tosno, echipa care a cucerit și Cupa Rusiei anul acesta.

Nikola Trujic s-a transferat la FC Botoşani!

Echipele la care a mai evoluat au fost FK Vojvodina Novi Sad, FK Partizan Belgrade și FK Napredak Krusevac, toate din Serbia. Bine ai venit în familia FC Botoșani, Nikola Trujic”, se arată pe site-ul clubului.

Trujic a eliminat-o pe FCSB din turul trei preliminar al Champions League, după 1-1 pe Arena Naţională şi înfrângerea de la Belgrad, scor 4-2, în vara anului 2015, pe când antrenor la echipă era Mirel Rădoi.

Cine este Nikola Trujic

Nikola Trujic, noul jucător de la FC Botoşani, s-a născut pe 14 aprilie 1992 şi are naţionalitate sârbă. Atacantul are o înălţime de 1,82 m şi a început fotbalul la juniorii lui Partizan Belgrad. A mai evoluat de-a lungul carierei sale la Teleoptik, Smederevo, Hapol Acre, Partizan Belgrad, Napredak, Vojvodina şi Tosno, echipă la care a activat până în vara acestui an. Trujic are în palmares o Cupă a Rusiei câştigată cu FK Tosno în acest an.

În această vară, FC Botoşani i-a mai adus pe Martin Fraisl, Diego Fabbrini, Eduard Florescu, Marko Brekalo, Andrei Piţian, Andrei Patache, Mihai – Alexandru Roman, Enriko Papa, Lossemy Karaboue, Hervin Ongenda, Răzvan Andronic şi Aristidis Soiledis.