Carousel hot news

Nikolic a plecat din Coreea şi vine la Bucureşti! Vezi ce i se pregăteşte

Stefan Nikolic a finalizat rapid periplul în Asia, aventura începută iarna trecută fiind încheiată brusc. În urmă cu şase luni, muntenegreanul care a jucat două sezoane şi jumătate la...
Autor: Nicu Bădescu | 13.06.2014 | 16:34
Nikolic a plecat din Coreea şi vine la Bucureşti! Vezi ce i se pregăteşte
Collins Fai,Stefan Nikolic.

Stefan Nikolic a finalizat rapid periplul în Asia, aventura începută iarna trecută fiind încheiată brusc. În urmă cu şase luni, muntenegreanul care a jucat două sezoane şi jumătate la Steaua, şi-a reziliat contractul cu roş-albaştrii şi a semnat cu Incheon United, în prima ligă a Coreei de Sud.

Performanţele atacantului de 24 de ani au dezamăgit însă şi în Asia, chiar dacă Incheon nu este una din echipele de prim-plan ale coreenilor. Astfel, în primele 12 etape ale campionatului a strîns doar cinci meciuri, dar fără a reuşi să marcheze, iar şefii clubului asiatic l-au convocat pe Nikolic la negocieri. După mai multe discuţii, fotbalistul a fost de acord să-şi rezilieze contractul, lucru pe care l-a anunţat în urmă cu puţin timp pe o reţea de socializare.

Interesant este că muntenegreanul nu va pleca în vreo vacanţă pentru a se relaxa după perioada nefericită petrecută în Coreea de Sud, dar nici acasă. Destinaţia pe care Nikolic a ales-o şi pe care a anunţat-o chiar public este Bucureşti, acolo unde îl aşteaptă mai mulţi prieteni pe care i-a instruit atent. “Să pregătiţi totul, să fie gata cînd vin“, a scris atacantul pe aceeaşi reţea de socializare. Evident, gîndurile fotbalistului se îndreaptă spre petrecerile la care va lua parte, slăbiciunea sa pentru ieşirile condimentate cu alcool fiind ştiută încă de cînd juca la Steaua.

nikolic

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!