Sporturi

Nikoloz Basilashvili, locul 27 ATP, a fost arestat după ce și-a agresat fosta soție

24.05.2020 | 18:12
Nikoloz Basilashvili locul 27 ATP a fost arestat dupa ce sia agresat fosta sotie
ADVERTISEMENT

Nikoloz Basilashvili, locul 27 ATP, trece prin momente grele, după ce a fost arestat pentru că și-a agresat fosta soție.

Nikoloz Basilashvili, arestat după ce și-a agresat soția

Nikoloz Basilashvili a fost arestat în Georgia, pentru că și-a agresat soția într-un acces de furie, iar conform Essentially Sports, Un tribunal din Tbilisi a hotărât că acesta trebuie să plătească o cauțiune de 100.000 de lari georgieni (30.000 de dolari) pentru a fi eliberat.

ADVERTISEMENT

„Ancheta a constatat că, la data de 21 mai 2020, Nikoloz Basilashvili a comis acte de violență fizică împotriva fostei sale soții”, a declarat o purtătoare de cuvânt din Ministerul de Interne din Georgia.

Procurorul care se ocupă de caz a anunțat că jucătorul de tenis va fi eliberat după ce i se va plăti cauțiunea.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Nikoloz Basilashvili pe data de 23 februarie

Foștii soți au împreună un copil de cinci ani

Nikoloz Basilashvili și Neka Dorokashvili au împreună un copil de cinci ani și s-au despărțit în acest an, din cauza neînțelegerilor în cuplu.

Incidentul ar fi avut loc la marginea orașului Tbilisi, unde Basilashvili a fost acuzat că și-a agresat fizic fosta soție.

ADVERTISEMENT

„Neagă toate acuzațiile. Nu există nicio dovadă în acest caz. Toată lumea spune că este violență.

Pentru noi, cei care îl cunoaștem pe Niko, este incredibil. Întotdeauna când doi soți se despart există un dezacord”, a spus Irma Tchkadua, avocatul jucătorului de tenis.

ADVERTISEMENT

Basilashvili a câștigat trei titluri de-a lungul carierei: s-a impus de două ori la Hamburg (2018, 2019) și o dată la Beijing, ambele turnee făcând parte din categoria ATP 500.

  • 27 este locul pe care Nikoloz Basilashvili îl ocupă în ierarhia ATP
ADVERTISEMENT
Tags: