Sport

El e jucătorul care a vrut să plece de la Dinamo, dar nu şi-a găsit echipă care să îl ia gratis: “Nu ştiu ce va face!”. Exclusiv

Nikos Kainourgios este ultimul jucător rămas dintre cei aduşi de Mircea Rednic la Dinamo. Fundaşul elen nu şi-a găsit echipă, astfel că va rămâne alături de "câini" până în vară. Stoican nu se bazează pe el.
25.02.2022 | 11:09
El e jucatorul care a vrut sa plece de la Dinamo dar nu sia gasit echipa care sa il ia gratis Nu stiu ce va face Exclusiv
Fotbaliştii lui Dinamo, la meciul cu Farul Constanţa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nikos Kainourgios este un fundaş grec adus de Mircea Rednic la Dinamo din postură de jucător liber de contract. Odată cu plecarea “Puriului”, în luna decembrie a anului trecut, apărătorul era şi el pe lista de disponibilizări.

Nikos Kainourgios, jucătorul care a vrut să plece de la Dinamo, dar nu şi-a găsit echipă care să îl ia gratis

Din informaţiile FANATIK, Nikos Kainourgios ar fi vrut să plece de la Dinamo, însă nu şi-a găsit echipă care să îl ia gratis. Astfel, grecul va rămâne legitimat la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Însă, Nikos nu intră în planurile lui Flavius Stoican. El nu se antrenează cu echipa şi nu are nicio şansă să mai prindă minute la Dinamo în partea a doua a campionatului. Cu toate acestea, cel mai probabil va rămâne la “câini” până în vară.

Nikolaos Kainourgios, în tricoul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
Nikolaos Kainourgios, în tricoul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu

Zăvăleanu: “Se pregăteşte pe acolo. Nici eu nu ştiu ce va face”

Răzvan Zăvăleanu a explicat pentru publicaţia noastră situaţia ultimului fotbalist rămas dintre cei aduşi de Mircea Rednic: “Din păcate nu şi-a găsit altă echipă. Se pregăteşte pe acolo. Nici eu nu ştiu ce va face. O să vedem ce se va întâmpla”, a spus reprezentantul administratorului judiciar.

ADVERTISEMENT

Este o situaţie diametral opusă faţă de Steliano Filip. Fundaşul şi-a dorit să plece de la Dinamo în această perioadă de mercato susţinând că nu mai rezistă psihic, însă chiar dacă a avut ofertă, nu a fost lăsat de club decât în cazul în care Dinamo ar fi încasat bani.

Filip a revenit la sentimente mai bune faţă de echipă şi, după încheierea perioadei de transferuri, a spus că reveni în lot dacă Stoican are nevoie de el, astfel că este posibil să îl vedem încă din meciul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Kainourgios nu a mai prins lotul de pe vremea lui Rednic!

Nikos Kainourgios nu a mai fost în lotul lui Dinamo din 20 decembrie 2021, de la meciul cu Farul. Avea să fie a şaptea şi ultima sa partidă într-un meci oficial cu Dinamo.

Fundaşul în vârstă de 23 de ani a fost adus de Dinamo în finalul lunii octombrie. El a stat pe bară patru luni după despărţirea de Zulte Waregem şi în primele sale meciuri la “câini” lipsa pregătirii s-a văzut.

ADVERTISEMENT

Grecul are un salariu lunar de 3000 de euro şi dacă nu îşi va rezilia contractul cu “câinii” va încasa acest salariu până în vară, când îi expiră contractul cu Dinamo.

Ultimul stranier rămas din “era Rednic”

Nikos Kainourgios este ultimul jucător rămas din “era Rednic” la Dinamo. “Câinii” au scăpat în iarnă de: Marko Nunic, Petar Gluhakovic, Tomas Vestenicky şi Michael Espinosa.

Dintre aceştia, Petar Gluhakovic este singurul care nu a ajuns la un acord de reziliere şi a ameninţat Dinamo că va deschide un proces la FIFA împotriva clubului.

  • 23 de ani are Nikos Kainourgios
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a grecului 

 

ADVERTISEMENT