“Nilă” Costea e DISPERAT! Îşi ÎNEACĂ amarul în ALCOOL!

Până nu demult, Mihai Costea era bază la Steaua, iar viaţa sentimentală mergea brici. De mai bine de un an jumătate, însă, nu-i mai merge nimic. Fotbalistic, este la pământ, nu mai joacă...
01.02.2015 | 08:36
Nila Costea e DISPERAT Isi INEACA amarul in ALCOOL
ADVERTISEMENT

Până nu demult, Mihai Costea era bază la Steaua, iar viaţa sentimentală mergea brici. De mai bine de un an jumătate, însă, nu-i mai merge nimic. Fotbalistic, este la pământ, nu mai joacă şi este, în continuare, blocat în Ghencea, iar sentimental, nici el nu mai ştie. Criduţa l-a părăsit, iar amanta nu-l mai vrea, se pare. Disperat, Nilă şi-a găsit alinarea altfel.

Mihai Costea nu reuşeşte să-şi găsească echilibrul nicium. Parcă, toate planetele s-au aliniat împotriva lui şi nu i se mai leagă nimic. Nici fotbalistic, nici sentimental. Dar, dacă ar fi să ne luăm după un vechi proverb românesc: În viaţă totul se plăteşte!, Nilă cam asta face acum, primeşte reversul medaliei. De ce?

ADVERTISEMENT

Pentru că, profesional vorbind, cât a fost în top, a cam fentat fotbalul cu ieşiri nocturne, indisciplină, femei şi alte lucruri care n-au ce căuta în viaţa unui sportiv. Acum, vrea să joace şi nu mai poate, pentru că este blocat la Steaua, dar echipa nu se mai bazează pe el. A intrat în dizgraţia lui Gigi.

Personal, a stat mai bine decât şi-a imaginat el vreodată. S-a iubit cu Daniela Crudu, a făcut din ea ce şi-a dorit el, adică o fată de casă, care să-i facă toate poftele. Şi a avut-o. Numai că, n-a fost de ajuns. Mai bine de 6 luni, Nilă a simţit nevoia de o a doua relaţie. Cruduţa a aflat şi, uite aşa, a rămas cu buza umflată.

ADVERTISEMENT

Aşa se întâmplă când alergi după două. Acum, singur, părăsit de femei şi cu ghetele aproape agăţate-n cui, Costea îşi îneacă amarul în alcool, sorbind cu plăcere şi sete din paharele de vin, alături de câţiva prieteni. De fapt, doar cam ei i-au mai rămas.

SURSA: spynews.ro

Tags: