Mihai Costea, DISPERAT să se împace cu fosta IUBITĂ

Rămas singur după ce şi Alina l-a trimis la plimbare, fotbalistul Mihai Costea încearcă să o recucerească trimiţându-i aceleaşi mesaje ca şi în cazul Danielei Crudu....
04.12.2014 | 12:39
Mihai Costea DISPERAT sa se impace cu fosta IUBITA

Rămas singur după ce şi Alina l-a trimis la plimbare, fotbalistul Mihai Costea încearcă să o recucerească trimiţându-i aceleaşi mesaje ca şi în cazul Danielei Crudu.

costea-1352245150

“Între două nu te plouă, dar nici bine nu îţi e” spune o veche vorbă românească. Fotbalistul Mihai Costea a simţit pe pielea lui ce a însemnat să joace şi să marcheze la două porţi. După ce iubita oficială, Daniela Crudu, a aflat că, de aproape un an, Nilă avea o relaţie în paralel cu o blondă din Vâlcea, Alina Lică, i-a dat papucii. Acum, în prag de sărbători, Don Juanul a fost părăsit şi de cea care din amantă îi devenise iubită, după ce i-a ajuns la urechi faptul că îşi încearcă încă norocul cu fosta. Aşa cum a procedat şi în cazul Danielei, Nilă a început asaltul, pentru a o recuceri pe Alina. Doar că fotbalistul pare lipsit de orginalitate.

1

Flori, cadouri şi scuze prin curier

Potrivit surselor noastre, el îi trimite blondei exact aceleaşi mesaje de împăcare pe care le primea şi fosta asistentă TV. “Îi trimite flori şi cadouri, îi spune că e viaţa lui, că nu poate trăi fără ea, că o să se schimbe. Exact la fel îi zicea şi Cruduţei. Când Alina a fost plecată în Spania, Nilă a aflat că Daniela era într-un club şi s-a dus după ea, s-o roage să se împace”, a mărturisit o persoană din anturajul acestuia. Mai mult, Costea face tot posibilul să ştie unde se află fosta lui iubită blondă şi o caută cu insistenţă. Se pare însă că nici olteanca de 28 de ani nu se lasă prea uşor sensibilizată de declaraţiile şi de gesturile fotbalistului, căruia nu-i rămâne decât să creadă în proverbul “Cine fuge după doi iepuri nu prinde niciunul”.

1416388954aa79f777

Terorizate de crizele de gelozie ale fotbalistului

Atât Daniela Crudu, cât şi Alina Lică erau terorizate, în perioada în care împărţeau acelaşi bărbat, de crizele de gelozie ale fotbalistului. Fetele nu aveau voie să iasă nicăieri fără el şi nici să vorbească la telefon cu alţi bărbaţi, chiar dacă aceştia le erau doar simple cunoştinţe sau colaboratori, în cazul Danielei.

sursa: libertatea.ro