Nilă, gest DISPERAT! O vrea ÎNAPOI cu orice preţ

Femeile par sa nu ii mai ajunga lui Mihai Costea. Dupa ce a parasit-o pe Daniela pentru o blondina focoasa, Alina, "Nila" incearca sa intre in gratiile unei foste iubite, Oana Popa, careia ii trimite...
20.11.2014 | 12:38
Nila gest DISPERAT O vrea INAPOI cu orice pret

Femeile par sa nu ii mai ajunga lui Mihai Costea. Dupa ce a parasit-o pe Daniela pentru o blondina focoasa, Alina, “Nila” incearca sa intre in gratiile unei foste iubite, Oana Popa, careia ii trimite mesaje. Oana si Mihai s-au iubit timp de sapte ani.

1

Viata amoroasa a lui Mihai Costea incepe sa semene din ce in ce mai mult cu o telenovela siropoasa, in care personajul masculit isi imparte inima si patul cu mai multe femei, nehotarat fiind cu cine sa ramana. Daca pe plan personal nu reuseste sa se remarce cu nimic, pe plan personal, “Nila” este prins intre mai multe femei. Dupa o relatie de trei ani cu Daniela Crudu, cei doi si-au spus adio dupa ce asistenta TV a aflat ca iubitul ei o insela de cateva luni bune cu o blondina focoasa din Ramnicu Valcea, orasul ei natal.

2

Cruduta i-a facut imediat bagajele lui Costea, iar el intre timp s-a mutat cu amanta, Alina. Cu toate acestea, Mihai o mai cauta si pe Daniela, careia ii trimite mesaje siropoase. Bruneta insa nici nu vrea sa mai auda de el si i-a transmis acest lucru in toate felurile posibile.

3

Joaca la mai multe capete!

Vazand ca vedeta nu vrea sa mai auda de el, Mihai s-a reprofilat si pare ca nu se poate multumi numai cu Alina. Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, el a inceput sa ii trimita mesaje unei alte foste iubite, Oana Popa. Cei doi au avut o relatie de sapte ani in vremea cand Mihai locuia la Ramnicu Valcea, iar atunci cand s-a trasferat la Steaua, Oana l-a insotit la Bucuresti. Dupa doar cateva luni, blondina a aflat ca iubitul ei l-a inselat, asa ca l-a parasit imediat:

4

“Ei nu au mai vorbit de ani buni, insa acum a inceput sa ii dea mesaje si sa o intrebe ce face, daca iese la o cafea, cum mai arata, cum ii mai merge. Oana nici nu vrea insa sa auda de Mihai, a trecut peste, are o alta viata acum”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro.