“Nilă” a luat o decizie: o vrea pe CRUDU de NEVASTĂ!

Mihai Costea şi-a făcut ordine în pat şi în gânduri şi a aflat ce îşi doreşte. Fotbalistul pare hotărât să o facă pe Crudu mireasă. Deşi bruneta îl evită, acesta plănuieşte să-i...
25.09.2014 | 08:28
Nila a luat o decizie o vrea pe CRUDU de NEVASTA
ADVERTISEMENT

Mihai Costea şi-a făcut ordine în pat şi în gânduri şi a aflat ce îşi doreşte. Fotbalistul pare hotărât să o facă pe Crudu mireasă. Deşi bruneta îl evită, acesta plănuieşte să-i cumpere un inel şi să o ceară în căsătorie.

Mihai Costea este foc şi pară pe femeile care i-au desconspirat infidelitatea. “Nu mai ştii în cine să ai încredere în ziua de azi… Ieşi cu una şi te trezeşti prin ziare, îşi face poză cu buletinul tău când dormi. Parcă suntem în filme, nu mai ai siguranţă”, s-a confesat Nilă apropiaţilor, referindu-se, desigur, la Denisa Botcari, cu care a avut o aventură într-un hotel din Vâlcea, şi la Alina, blonda cu care s-a spus că o înşela pe Daniela Crudu de aproape un an.

ADVERTISEMENT

Olteanul s-a convins că nici una nu este mai bună decât Daniela şi acum îşi pune cenuşă în cap. În aceste condiţii, prietenii apropiaţi l-au sfătuit pe Mihai să se întoarcă la bruneta cu care a convieţuit trei ani, Daniela Crudu, şi să nu-şi mai piardă timpul cu anonime.

Mai mult, conştienţi că Daniela rămâne încă femeia vieţii lui, aceştia i-ar fi sugerat să nu mai stea pe gânduri şi să o convingă să-i devină mireasă. “Am vorbit despre faptul că ar trebui să-i cumpere inelul, un buchet de flori, să meargă la ea şi să o ceară. Îi pare rău după ea. Ar vrea să se împace”, ne-a dezvăluit unul dintre apropiaţii lui Nilă, de la Vâlcea.

ADVERTISEMENT

SURSA: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!