Nicio categorie

FOTO! Din cauza ei s-au despărţit Nilă şi Cruduţa!

Daniela Crudu a simtit de mai mult timp ca Nila nu mai este al ei, insa abia acum doua saptamani a avut curajul sa-i ceara explicatii. Discutia dintre cei doi nu s-a treminat tocmai bine, sustin...
15.09.2014 | 09:13
FOTO! Din cauza ei s-au despărţit Nilă şi Cruduţa!
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a simtit de mai mult timp ca Nila nu mai este al ei, insa abia acum doua saptamani a avut curajul sa-i ceara explicatii. Discutia dintre cei doi nu s-a treminat tocmai bine, sustin apropiatii, iar Cruduta l-a pofitit pe Costea sa-si faca bagajul si sa plece din apartamentul ei.

Blonda a avut pana la urma castig de cauza

WOWbiz.ro a aflat insa si cine este femeia care si-a bagat coada intre Nila si Daniela. Blonda care l-a fermecat pe fotbalist si l-a facut sa uite de bomba sexy de langa el se numeste Alina L. si este din Valcea. Cei doi se cunosc de mai multa vreme (Costea este si el din Valcea) insa in ultimul timp si-a facut veacul prin Bucuresti. Despre ea s-a mai scris in trecut ca il imparte pe milionarul Dan Leasa cu prietena ei buna, Alina Crisan (ex-ASIA), insa povestea nu a fost confirmata de nici unul dintre acestia, cu toate ca multa lume stia despre existenta acestui triunghi amoros.

Gata cu iubirea, Cruduta i-a dat papucii lui Costea

In prezent, Alina ar locui cu chirie intr-o zona rezidentiala din nordul Capitalei, iar gurile rele spun ca si Nila si-ar fi adus contributia la bunastarea fetei. Si asta nu de ieri, de azi ci de aproximativ un an.

ADVERTISEMENT

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri