Nicio categorie

“Nilă” a rupt-o la fugă de frica Denisei Botcari!

Intalnire de gradul trei intre Denisa Botcari si Mihai Costea, intr-un centru comercial din Bucuresti....
29.10.2014 | 08:15
“Nilă” a rupt-o la fugă de frica Denisei Botcari!
ADVERTISEMENT

Intalnire de gradul trei intre Denisa Botcari si Mihai Costea, intr-un centru comercial din Bucuresti.

1

ADVERTISEMENT

Se spune ca atunci cand te frigi cu supa, sufli si-n iaurt, iar acest lucru este valabil si-n cazul lui Nila. Dupa ce acum o luna, Denisa Botcari a povestit in presa despre aventura ei cu Mihai Costea, acum acesta face tot posibilul s-o evite. Un episod haios s-a petrecut la sfarstitul saptamanii trecute in mall. Nila a iesit cu un prieten sa vada un film si a dat nas in nas cu Denisa Botcari. In momentul in care cei doi s-au vazut, blonda a inceput sa rada in hohote, iar Mihai s-a panicat. De teama ca nu cumva femeia sa-i faca vreo alta manevra, Nila a pus capul in pamant si a rupt-o la fuga. Fotbalistului nu i-a mai trebuit nimic, nici film, nici mal…nimic. Costea s-a urcat in masina si a fugit direct acasa.

„Mi-a atras atentia un prieten ca e Mihai langa noi si am venit sa stau de vorba cu el. Eu nu-i port pica, n-am nimic de impartit cu el. Cred ca el inca mai e suparat pe mine, ca atunci cand m-a vazut, nu stia pe unde sa fuga mai repede. A facut cale intoarsa si a fugit pur si simplu”, s-a destainuti Denisa unei prietene.

ADVERTISEMENT

Denisa Botcari este una dintre femeile cu care fotbalistul s-a culcat la putin timp dupa ce s-a despartit de Daniela Crudu. Initial, Nila nu a recunoscut ca ar fi avut o relatie cu blonda din Playboy, insa tanara a venit cu probe de necontestat: fotografii cu ei impreuna, in pat. De atunci, fotbalistul n-a mai vrut sa o vada sau sa auda de Denisa.

SURSA: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri