News

Nimeni nu ar fi crezut așa ceva! Antonia își cumpără haine de la second-hand

28.03.2019 | 11:13
Antonia își cumpără haine de la second-hand

Antonia este una dintre cântărețele lăudate pentru prestațiile sale pe scenă, dar și pentru stilul său vestimentar. Aceasta este întotdeauna complimentată de criticii de modă din România, iar fanii o întreabă frecvent de unde își achiziționează unele piese vestimentare.

Antonia își cumpără haine de la second-hand

Din fericire pentru admiratorii săi, haine precum ale Antoniei sunt ușor de procurat, căci artista a mărturisit că asociază des haine de ultimă modă cu haine cumpărate de la second-hand. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1. „În mare, îmi place să fiu sport, mă simt cel mai bine sport și lejer, dar îmi place să fiu și feminină, știu că mulți oameni mă preferă feminină.

Eu mă simt cel mai bine sport, în trening. Nu mai am loc de haine, că are și Alex haine multe. Hainele de la băieți le refolosesc. Eu iau și haine de la locuri vintage și de la second hand, care mi se par mai cool”, a declarat Antonia.

Nimeni nu ar fi crezut așa ceva! Antonia își cumpără haine de la second-hand
Cântăreața combină haine de ultimă modă cu haine cumpărate din second-hand

Antonia, despre îmbinarea vieții publice cu cea personală

Cât despre îmbinarea vieții publice cu cea personală, Antonia spune: „Este important pentru mine ca oamenii să fie în primul rând interesați de viața mea profesională, de cariera de artist, înaintea vieții personale. Practic, de-asta sunt persoană publică, sunt artist, cânt și îmi doresc să știu că oamenii mă apreciază și mă urmăresc datorită acestui lucru.

Apoi, desigur, îmi doresc să îi țin pe fanii mei aproape, să afle lucruri despre mine, despre noi, familia noastră. Dar este deranjant atunci când oamenii exagerează, comentează despre orice, au o părere despre orice, jignesc”, a spus cântăreața, pentru ea.md.