Fotbal intern

Mesaj de la Iaşi pentru stelişti: “Cine mă sună, la PUŞCĂRIE!”

Alexandru Creţu a declarat pentru FANATIK.RO că CSMS Iaşi va juca sută la sută corect meciul cu Steaua, iar pentru a demonstra acest lucru ne-a mărtursit că este dispus să rişte chiar şi un...
27.05.2015 | 11:46
Mesaj de la Iasi pentru stelisti Cine ma suna la PUSCARIE

Alexandru Creţu a declarat pentru FANATIK.RO că CSMS Iaşi va juca sută la sută corect meciul cu Steaua, iar pentru a demonstra acest lucru ne-a mărtursit că este dispus să rişte chiar şi un eventual transfer în Ghencea doar ca echipa lui să nu iasă învinsă de pe teren.

Alex, te aşteaptă un meci împotriva unei echipe care te-a vrut în iarnă şi te doreşte şi în acest moment. Cum vei juca împotriva Stelei?

– În primul rînd pe mine chiar mă motivează declaraţiile lui Gigi Becali, iar dacă dînsul a spus că interesul pentru jucătorii pe care i-a nominalizat în urmă cu ceva timp a fost făcut doar aşa că să-i motiveze pe aceştia, atunci o să vedeţi ce motivat o să fiu eu contra Stelei. În primul rînd eu nu ştiu dacă cei pe care dînsul i-a nominalizat acum au avut oferte concrete? Însă eu pot să vă spun că în iarnă, pe adresa clubului meu, chiar a venit o cerere de transfer de la Steaua, iar aceasta nu a  fost făcută la mişto. Nu am ajuns în iarnă la Steaua, deoarece cele două cluburi nu s-au înţeles.

Nu îţi este teamă că o evoluţie bună de a ta contra Stelei sau vreun gol de al tău ar putea să ducă la pierderea campionatului pentru Steaua?

– Sub nici o formă! Eu sînt fotbalist profesionist, iar dacă e să ajung din la vară la Steaua, atunci o să vedeţi că o să demonstrez pe teren că am valoare de această echipă, cu tot riscul. Ţin să anunţ pe această cale că noi avem o primă consistentă în contractele noastre şi ştim ce avem de făcut împotriva Stelei ca să o obţinem. Vreau să vă mai anunţ că noi nu avem nici o altă primă din alte de prin alte părţi. În primul rînd nu cred că mai este cineva dispus şi atît nebun să îşi rişte libertatea pentru astfel de lucruri. Am discutat cu preşedintele nostru Florin Prunea, iar dănsul este un om de mare caracter şi ne-a făcut să înţelegem foarte multe lucruri. Noi vom juca doar pentru culorile clubului CSMS Iaşi şi pentru suporterii echipei noastre.

ZI NEBUNĂ PENTRU ROM NIA LA ROLAND GARROS! HALEP ŞI ALŢI 6 ROM NI JOACĂ AZI! VEZI AICI, LIVE VIDEO, TOATE MECIURILE!!!

“Îmi pare rău că nu am jucat cu Steaua”

Merită Steaua să cîştige acest campionat?

– Dacă ne vor bate pe noi, atunci eu cred că îl merită. Steaua a avut un tur de campionat fantastic, dar în retur ASA a venit tare din urmă. Însă steliştii au revenit din nou pe primul loc, iar dacă vor reuşi să cştige la Iaşi, atunci vor cîştiga şi titlul. Pe mine mă motivează meciurile contra Stelei. Îmi pare rău că nu am jucat la Bucureşti, atunci cînd am pierdut jocul în minutul 90. La fel am păţit cu Steaua şi în Cupa României, am pierdut jocul împotriva acestei echipe tot pe final.

Unde crezi că se clasa CSMS Iaşi dacă evoluaţi în tur la fel cum aţi făcut-o şi în retur?

– Eu mă bucur că domnul preşedinte Florin Prunea a decis să-l aducă la echipă pe Nicolo Napoli. În această perioadă am avut ocazia să lucrez cu un om şi un antrenor foarte bun. Mister a venit cu ceva nou la echipă, iar noi ne-am mobilizat exemplar şi cred că am făcut o treabă foarte bună în a doua parte a sezonulu. Eu cred că dacă aveam acelaşi parcurs şi în tur, atunci CSMS ar fi putut să termine campionatul în primele cinci locuri.

STEAUA SE TRANSFORMĂ TOTAL! CE SUPER FOTBALIŞTI PLEACĂ DIN GHENCEA!!!

“După ultima etapă mă voi decide ce voi face”

Crezi că a venit timpul să pleci de la vară de la CSMS Iaşi?

– Vreau să aştept să treacă şi ultimul meci din acest campionat, iar atunci împreună cu preşedintele Florjn Prunea vom decide ce este mai bine pentru mine şi pentru clubul nostru. Îţi dai seama că orice fotbalist se gîndeşte să meargă undeva la mai bine, dar voi discuta mai multe după meciul împotriva Stelei, fie că ajung la această echipă sau nu.

Pe ce post dai cel mai bun randament?

– Am jucat în acest campionat aproape pe toate posturile, însă eu dau cel mai bun randament pe posturile de fundaş central şi pe cel de mijlocaş la închidere. Pe aceste poziţii mă simt cel mai bine şi cred că pot să îmi pun în valoare calităţile mele.

“Prezenţa lui Gigi Becali mă va mobiliza şi mai tare”

La meciul de joi şi-a anunţat prezenţa şi Gigi Becali…

– Foarte bine! Vreau să te asigur că prezenţa dînsului mă va mobiliza şi mai tare să pot să dau tot ce este mai bun pentru echipa mea. Vreau ca dînsul să vadă pe teren o formaţie CSMS Iaşi cît mai puternică.

Te temi de vreun jucător de la Steaua?

– Eu sînt fotbalist prpfesionist şi am puterea să recunosc că la Steaua sînt aproape cei mai buni jucători din România. Însă nu mă tem de nici unul. În teren vom fi 11 contra 11 şi sper să cîştige cea mai bună echipă.

GATA! STEAUA A DECIS! RĂDOI A VORBIT CU BECALI! NOUL SĂNMĂRTEAN VA FI … PE CINE A ALES RĂDOI ÎNTRE CERNAT ŞI TEIXEIRA! 

27 de meciuri a jucat Creţu în acest sezon pentru CSMS Iaşi

4 goluri a înscris Creţu pentru CSMS în acest campionat

 SE ALEGE PRAFUL AZI DE DINAMO? DECIZIA CARE POATE SCHIMBA TOTUL! REDNIC DEMISIONEAZĂ DACĂ VERDICTUL E NEGATIV!