Fotbal intern

Nimeni nu mai crede în proiectul spaniol de la Dinamo: ”Îmi pare rău pentru Contra”

29.10.2020 | 11:40
Nimeni nu mai crede in proiectul spaniol de la Dinamo Imi pare rau pentru Contra
ADVERTISEMENT

Proiectul propus de investitorii spanioli care au preluat clubul Dinamo București nu mai convinge pe nimeni. Ultimul care a criticat strategia ibericilor în Ștefan cel Mare este antrenorul Vasile Miriuță.

Antrenorul ”câinilor”, Cosmin Contra, a recunoscut că momentan noii acționari majoritari nu și-au respectat promisiunile, iar proiectul promis pare departe de a fi realizat.

ADVERTISEMENT

Situația financiară este în continuare sub semnul întrebării, deoarece Pablo Cortacero și aliații săi nu au reușit deocamdată  să pălătească salariile restante ale jucătorilor, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Vasile Miriuță critică proiectul de la Dinamo al investitorilor spanioli

”Doar Dumnezeu poate să mai lămurească ce este acolo. Au venit acești jucători, pe niște salarii uriașe pentru România, dar aici trebuie să joci. Degeaba joci tiki-taka, în Liga 1 trebuie să alergi și să te bați. Trebuie să alergi aici!”, a declarat Vasile Miriuță despre proiectul spaniolilor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Eu am încredere în Contra, dar nu văd o ieșire la Dinamo. Numai Dumnezeu știe ce-i acolo. Îmi pare rău pentru ‘Guriță’, dar o să-i fie greu. Străinii au crezut că joacă ușor aici”, a mai spus tehnicianul la emisiunea Liga Digi Sport.

”La Dinamo i-au interesat numai să vândă! S-au adus jucători bătrâni, la salariile astea puteai să aduci jucători la 27 de ani. Cred că meciul cu Astra poate să fie decisiv pentru Contra, sunt prea multe înfrângeri. Eu în locul lui n-aș ceda, dar nu știu ce își dorește”, a încheiat Miriuță.

ADVERTISEMENT

Și fostul fotbalist Dănuț Lupu a lansat un atac la adresa investitorilor spanioli care au preluat clubul Dinamo București. El a precizat că aducerea unui număr mare de jucători într-un timp scurt arată faptul că aceștia nu se pricep la fotbal.

Peluza Cătălin Hîldan a avut un comunicat dur la adresa lui Pablo Cortacero, publicând discuţia cu un avocat care a explicat că scrisoarea de garanţie bancară este un nonsens în acest moment în care la Dinamo trebuie să fie stinse datorii stringente, iar această tactică arată la fel ca şi cele folosite de ”băieţii deştepţi în anii 90”.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra traversează cea mai neagră perioadă a carierei de antrenor. Odată cu eșecul de la Sfântu Gheorghe, scor 0-2, cu Sepsi, tehnicianul lui Dinamo a înregistrat o contraperformanță greu de digerat. ESte pentru prima dată când, în cei zece ani de antrenorat, ”Guriță” a suferit patru înfrângeri consecutive.

ADVERTISEMENT