News

Nimeni nu se aștepta la asta! Incredibil ce face fiul lui Radu Mazăre în izolare, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

07.09.2020 | 13:03
Nimeni nu se astepta la asta Incredibil ce face fiul lui Radu Mazare in izolare dupa ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus
ADVERTISEMENT

Fiul lui Radu Mazăre se află în izolare la domiciliu, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Aflat la a treia zi de carantină Radu Mazăre Jr. nu se plictisește, ci își ocupă timpul cu totul felul de activități interactive.

Cea mai importantă activitate desfășurată de Răducu Mazăre este mișcarea, mai ales că este un împătimit al activitățile sportive în aer liber. Tânărul de 26 ani depune efort fizic, în ciuda faptului că acest lucru este contraindicat în cazul îmbolnăvirii cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, băiatul fostului edil al Constanței trebuie să-și desfășoare activitatea în interior pentru că în urmă cu câteva zile a aflat că este infectat cu COVID-19, fiind declarat asimptomatic de cadrele medicale.

Fiul lui Radu Mazăre, în izolare din cauza COVID. Ce face în carantină

Tânărul de 26 de ani se simte bine și nu are în momentul de față niciun simptom specific virusului din China. Cu toate acestea Răducu Mazăre trebuie să stea în izolare 14 zile, urmând a fi testat din nou pe 18 septembrie pentru a vedea dacă s-a vindecat.

ADVERTISEMENT

Până atunci, băiatul fostului primar al Constanței se ocupă de starea sa fizică și face cât mai multă mișcare, mai ales că este pasionat de sport, la fel ca celebrul său tată care a fost extrădat din Madagascar și în prezent, se află în Penitenciarul Rahova.

Radu Mazăre Jr., activități în izolare
Radu Mazăre Jr., activități în izolare. Sursa foto: Instagram.com

Radu Mazăre Jr., școlit la Londra. Ce studii are băiatul fostului primar din Constanța

Răducu Mazăre este un tânăr educat în străinătate, dar s-a întors în România pentru a-și deschide propria afacere. Fiul lui Radu Mazăre a studiat la Londra în domeniul afacerilor internaționale, fiind renumit pentru faptul că vorbește cinci limbi străine: engleză, portugheză, spaniolă, turcă și germană. 

ADVERTISEMENT

„M-am întors de acolo cu un bagaj de cunoștințe și experiențe care m-au ajutat să pun bazele, împreună cu un prieten, unei agenții de marketing digital.

Mama a fost cea care m-a definit și îngrijit de când eram mic și până la o vârstă la care te puteai înțelege cu mine, moment în care am început să stau pe lângă tatăl meu. De la el am moștenit pasiunea pentru sport și călătorii.

ADVERTISEMENT

Am fost în peste 40 de țări, marea majoritate în care puteam să practicăm și kitesurf – care este sportul principal al familiei noastre”, povestea în urmă cu ceva timp Răducu Mazăre.

ADVERTISEMENT
Tags: