Nimeni nu se aștepta să o vadă în postura asta. Ce pasiune a dezvoltat în plină pandemie Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta – Foto

Ciută Cerasela   
în Stiri mondene
16/09/2020, 15:44
Nimeni nu se aștepta să o vadă în postura asta. Ce pasiune a dezvoltat în plină pandemie Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta – Foto
Daciana Sârbu. Foto: Facebook

Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, a dezvoltat o pasiune inedită în perioada pandemiei, iar contul ei de Instagram a fost invadat de numeroase delicatese.

Putem spune că se pricepe de minune la gătit, căci fiica fostului președinte al Senatului României din perioada 2008, adoră să prepare gustări care sunt pe placul la mii de oameni și prăjituri care mai de care mai delicioase.

Preparatele ajung pe Instagram, unde sunt admirate de mii de oameni, căci fostul vicepreședinte al Comisiei de Mediu și Sănătate publică din Parlamentul European are pagina publică, iar cei pasionați de gastronomie ca și ea comentează intens rețelele.

Daciana Sârbu, înnebunită după prăjituri și mâncăruri alese

Deși își permite cu siguranță să aducă o bucătăreasă în casa familiei sale, Daciana Sârbu preferă să gătească pentru cei dragi, iar preparatele par făcute ca de mâna unui bucătar profesionist. Imaginile vorbesc de la sine, mai ales cele în care apar dulciuri colorate pentru toate gusturile.

Soția lui Victor Ponta s-a retras din viața politică de ceva timp, însă în postura de bucătăreasă chiar nu se aștepta nimeni să o vadă, dar mai ales să gătească așa de de bine. Se pare că pasiunea pentru gătit o are de când era mai tânără, însă abia acum a avut curajul să testeze și să-și pună imaginația la încercare.

View this post on Instagram

I had a dream 🙏 #passion #cakes #love #maramura

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana) on

De la preparate tradițional românești, până la cele ungurești sau dulciuri pe care le gustăm doar în cofetării, Daciana Sârbu a învățat să facă de toate. Victor Ponta este, probabil, cel mai fericit, pentru că are o soție care îl așteaptă acasă mereu cu masa pusă, cu delicatese făcute în casă.

View this post on Instagram

Food is love #foodlover #kurtoskalacs #art #love #sweet

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana) on

Daciana Sârbu, activă pe Instagram

Soția lui Victor Ponta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini cu noua ei pasiune. Daciana Sârbu a fost membru PSD, însă după ce soțul ei a părăsit partidul a renunțat la orice asociere.  În 2019, ea a renunțat și la funcția de europarlamentar, după 12 ani în care a fost vicepreședinte al Comisiei de Mediu și Sănătate publică din Parlamentul European. Soția lui Ponta este fiica lui Ilie Sârbu, fost ministru și membru PSD.  Daciana și Victor Ponta sunt căsătoriți din 2006 și au o fetiță pe nume Irina Octavia.

Închide ×