Life

Nimeni nu vede asta la tv. Uite ce face Vulpița în culise, în timp ce Mirela Vaida prezintă Acces Direct

18.08.2020 | 12:25
Nimeni nu vede asta la tv Uite ce face Vulpita in culise in timp ce Mirela Vaida prezinta Acces Direct
Dezvăluiri despre infectarea soțiilor Vulpița și Viorel la Acces Direct: ”Nu s-au respectat niciodată regulile de protecție impuse de autorități”. Sursa foto: cancan.ro
ADVERTISEMENT

Vulpița a intrat în forță în noul sezon Acces Direct și promite că aduce noi detalii despre viața ei mult urmărită de telespectatorii Antena 1.

Astfel, ea deja a intrat în emisiunea care a făcut-o celebră și a postat imagini pe care fanii ei nu le văd în direct. Clipurile cu Veronica Stegaru din culise au fost făcute publice de către unul dintre reporteri.

ADVERTISEMENT

Pe Instagram, tânăra din Blăgești este foarte activă și postează imagini și clipuri cu ea în diferite ipostaze.

Vulpița, în culise la Acces Direct

Așadar, vedeta Antenei 1 se pregătește de noi dezvăluiri pe care le garantează în noul sezon Acces Direct. În prima ediție de pe 17 august, Veronica Stegaru a fost filmată în timp ce dansa de mama focului pe muzica lui Rafaelo, care a fost invitat în emisiunea în care Vulpița este ca și o stăpână.

ADVERTISEMENT
mirela vaida
Mirela Vaida. Sursa foto: capturi Antena 1 Colaj: Fanatik.ro

Imaginile Veronica Stegaru dansând în timp ce Mirela Vaida prezenta și Rafaelo cânta au fost făcute publice de reporterul Acces Direct, Radu Rotaru, cel care se ocupă și de imaginea celor doi soți din Blăgești.

Vulpița se comportă de parcă nu ar fi suferit de coronavirus. De altfel, ea se distrează de mama focului în perioada în care se află la Acces Direct și este prezentă în emisiune în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru a uitat scandalul în care a fost implicată recent, după ce în spațiul virtual au apărut imagini compromițătoare cu ea și un alt bărbat. Ea a comentat aparițiile necenzurate în emisiunea prezentată de Mirela Vaida, unde a apărut și Viorel, soțul ei. Se pare că cei doi sunt în cei mai buni termeni, iar perioada de carantină i-a făcut să fie mai uniți. Astfel, Viorel Stegaru a iertat-o pe Vulpița pentru infidelitățile comise de-a lungul timpului.

În noul sezon Acces Direct, Veronica și Viorel vor fi din nou vedetele postului Antena 1.