Fotbal intern

Nimic nou! CFR Cluj a câștigat două titluri cu aceiași jucători! Cum arăta echipa în urmă cu un sezon și ce se schimbă în viitor

13.05.2019 | 10:00
Nimic nou CFR Cluj a castigat doua titluri cu aceiasi jucatori Cum arata echipa in urma cu un sezon si ce se schimba in viitor
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat al doilea titlu consecutiv în Liga 1 Betano, iar Dan Petrescu a mizat pe aceiași jucători în meciurile decisive pentru cucerirea trofeelor. FANATIK vă prezintă cum arăta echipa în urmă cu un sezon, atunci când CFR Cluj se impunea în fața celor de la FC Viitorul Constanța cu scorul de 1-0, cum a arătat în partida cu Universitatea Craiova, scor 1-0, dar și ce schimbări se anunță în viitor.

CFR Cluj a câștigat două titluri cu aceiași jucători

Dan Petrescu nu a făcut mari modificări în echipa pe care a folosit-o în meciul cu Universitatea Craiova față de cea pe care a mizat în duelul cu FC Viitorul Constanța din play-off-ul sezonului 2017 – 2018, cel care a decis campioana ediției precedente. “Bursucul” a făcut 3 modificări în primul 11 folosit în partida cu oltenii lui Corneliu Papură față de cea din sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

La meciul cu Universitatea Craiova, Dan Petrescu a mizat pe următorul primul 11: G. Arlauskis – C. Manea, P. Vinicius, K. Boli, M. Camora – D. Djokovic, M. Bordeianu, E. Culio – C. Deac, B. Omrani, A. Păun. Pe parcursul partidei au mai intrat Valentin Costache, George Țucudean și Ovidiu Hoban. Față de duelul cu FC Viitorul Constanța din sezonul 2017 – 2018 au fost făcute 3 schimbări. În locul lui Kevin Boli a jucat Andrei Mureșan, Hoban a evoluat în locul lui Djokovic, iar George Țucudean a fost titular în locul lui Păun.

Boli, Omrani și Djokovic s-au pozat alături de trofeul câștigat cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Boli, Omrani și Djokovic s-au pozat alături de trofeul câștigat cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Cei trei titulari din 2017 – 2018 au fost rezerve în partida cu U Craiova

Andrei Mureșan, Ovidiu Hoban și George Țucudean nu au fost titulari în meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, dar au făcut parte din lotul ardelenilor pentru duelul care le-a adus titlul în ediția 2018 – 2019. Mai mult, Ovidiu Hoban și George Țucudean au intrat pe parcursul meciului. Primul l-a înlocuit pe Damjan Djokovic în minutul 88, iar golgheterul ardelenilor a intrat în locul lui Billel Omrani în minutul 75.

ADVERTISEMENT

Cum a arătat primul 11 al CFR-ului cu Viitorul, meciul care a decis titlul în 2017 – 2018:

  • Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Bordeainu, Hoban, Culio – Deac – Omrani, Țucudean
  • Rezerve: Vâtcă, Luchin, L. Rus, Djokovici, Costache, Al. Ioniță II, Mailat

Cum a arătat echipa la CFR Cluj – Universitatea Craiova, meciul care a decis titlul în 2018 – 2019:

  • Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Omrani, Păun
  • Rezerve: Jesus Fernandez, Moutinho, Costache, Țucudean, Hoban, Mureșan, Peteleu
ADVERTISEMENT

Schimbări mari în sezonul 2019 – 2020 pentru CFR Cluj

Cristi Manea se bucură pentru câștigarea titlului cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Cristi Manea se bucură pentru câștigarea titlului cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Dan Petrescu nu se va putea baza pe aceiași jucători și în sezonul 2019 – 2020 din Liga 1 Betano, deoarece nu mai puțin de 6 jucători își vor încheia contractele cu campioana României la finalul lunii iunie. Antrenorul grupării din Gruia nu se va putea baza pe Kevin Boli, Cristi Manea, Jesus Fernandez, Thierry Moutinho, Ovidiu Hoban și Andrei Peteleu.

Oficialii lui CFR Cluj ar putea negocia cu Jesus Fernandez, Thierry Moutinho, Ovidiu Hoban și Andrei Peteleu pentru a-și prelungi contractele, dar situația se complică atunci când vine vorba de Kevin Boli și Cristi Manea. Cei doi fotbaliști, titulari la CFR Cluj, sunt sub contract cu alte echipe. Francezul în vârstă de 27 de ani a fost cedat de Guizhou Hengfeng sub formă de împrumut până în vară, iar Cristi Manea este jucătorul celor de la Apollon Limassol, echipă la care nu a evoluat în niciun minut, dar care cere pentru a-l lăsa să rămână în Gruia 3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Pleacă și Arlauskis?

Un alt jucător de care s-ar putea despărți CFR Cluj în perioada de marcato din vară este Giedrius Arlauskis. Goalkeeperul în vârstă de 31 de ani mai are contract cu formația din Gruia până în iunie 2020, dar la petrecerea organizată pentru a sărbători câștigarea titlului în sezonul 2018 – 2019 a anunțat că își dorește să plece de la echipa pregătită de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT