Life

Nina Hariton, decizie surpriză. Câștigătoarea de la Chefi la Cuțite anunță: ”Aș dori să mă întorc”

Nina Hariton, anunț neașteptat după emisiune. Învingătoarea de la Chefi la cuțite ar vrea să revină pe meleagurile românești.
12.07.2023 | 11:53
Nina Hariton decizie surpriza Castigatoarea de la Chefi la Cutite anunta As dori sa ma intorc
Nina Hariton, anunț neașteptat după emisiune. Învingătoarea de la Chefi la cuțite ar vrea să revină pe meleagurile românești. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Nina Hariton a luat o decizie surpriză. Câștigătoarea de la Chefi la Cuțite anunță că vrea să se întoarcă în România. Fosta concurentă din echipa lui chef Sorin Bontea locuiește de ani buni în Paris, Franța, cu familia.

Nina Hariton, anunț neașteptat după emisiune. Învingătoarea de la Chefi la cuțite ar vrea să revină pe meleagurile românești

Nina Hariton a făcut un anunț neașteptat după show-ul culinar care i-a adus un premiu de 30.000 de euro. Învingătoarea de la Chefi la cuțite ar vrea să revină pe meleagurile românești, dar momentan va sta în Franța.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Antena 1 lucrează în domeniul imobiliar, unde se bucură de un mare succes, dar nu exclude posibilitatea să revină în România. Fosta finalistă crede că are multe lucruri de dovedit în țara natală.

Până atunci a publicat o carte pe care o avea în plan de când a fost admisă la o școală de bucătari franceză. Se numește Pas cu pas în bucătărie. Tehnici, secrete și rețete, fosta participantă de la Chefi la cuțite fiind mândră de acest proiect.

ADVERTISEMENT

„Pentru moment ne întoarcem la Paris, pentru că mai avem acolo deja construită o mică viață, însă undeva, în colțul inimii, aș dori să mă întorc în România. Simt că aici sunt foarte multe lucruri de spus și de făcut.

Soțul meu a spus: «Dacă tu crezi, dacă tu simți că asta trebuie să faci, atunci fă-o. Eu te voi susține», ceea ce face și în continuare. E prezent și aici, cu fetița, deci e o dovadă de iubire și de solidaritate maximă”, a spus Nina Hariton pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Nina Hariton, căsătorită de 10 ani

Nina Hariton are toate motivele să fie fericită. A câștigat premiul cel mare de la Chefi la cuțite, a publicat prima sa carte și se bucură de o relație frumoasă alături de partenerul de viață. Fosta concurentă este căsătorită de 10 ani.

Și-a cunoscut soțul la o nuntă și de atunci sunt de nedespărțit. Au decis să facă nunta la numai 3 luni de la prima întâlnire, bărbatul fiind o persoană care o sprijină și o susține în tot ce face în plan profesional. Cei doi iau toate deciziile împreună.

ADVERTISEMENT

„A fost dragoste la prima vedere. Am știut ambii ce ne dorim de la viață. A fost o întâmplare cum ne-am cunoscut. În curând facem 10 ani de căsătorie și nu am fost separați niciodată”, a mai spus Nina Hariton pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT