Nina Iliescu, INTERNATĂ de urgenţă

Nina Iliescu, soţia lui Ion Iliescu, a fost internată de urgenţă la Spitalul Elias, la Secţia Cardiologie....
22.04.2014 | 17:24
Nina Iliescu INTERNATA de urgenta
ADVERTISEMENT

Nina Iliescu, soţia lui Ion Iliescu, a fost internată de urgenţă la Spitalul Elias, la Secţia Cardiologie.

Nina Iliescu s-a prezentat, marţi, la Spitalul Elias acuzând dureri abdominale. Iniţial, medicii i-au pus diagnosticul de colică abdominală, însă după mai multe investigaţii, au decis să o interneze la Secţia Cardiologie.

ADVERTISEMENT

WikiLeaks: Iliescu ar fi putut ajunge ministru de Externe în 1974

Soţia lui Ion Iliescu are 84 de ani. Pe numele de fată Elena Şerbanescu, fosta Primă Doamnă a României s-a căsătorit, în 1951, cu Ion Iliescu. S-au cunoscut în liceu şi de atunci nu s-au mai despărţit. Nina Iliescu este de profesie inginer, cercetător ştiinţific în domeniul coroziunii metalelor.

Iliescu, despre execuţia lui Ceauşescu: Nu m-am aşteptat la condamnarea lor la moarte VIDEO

“Soţia mea este cel mai bun prieten al meu. Trăim în primul rând de-o viaţă. Este o persoană cu o personalitate puternică şi niciodată nu a acceptat o poziţie secundară faţă de mine şi nu a vrut să-şi consacre statutul de soţie a lui Iliescu. Are propria sa personalitate, a avut răspunderile proprii cu un destin profesional bine determinat şi nu a vrut, pe lângă conjunctura dată, amintirea unei anumite practici a Cabinetului 2 din România, nu a vrut să accepte nici un fel de similitudini din acest punct de vedere şi de aceea, păstrând susţinerea morală continuă şi comuniunea în înţelegerea lucrurilor, îşi păstrează şi un ton critic foarte sever, este criticul meu, este cel mai apropiat om. Este omul cel mai apropiat şi care suferă alături de mine când sunt probleme grele, dar care este şi criticul cel mai sever şi cel mai obiectiv, pentru că o face nu interesat, ci pur şi simplu pentru că vrea să îmi meargă bine”, povestea Ion Iliescu despre soţia sa.

ADVERTISEMENT

SURSA: româniatv.net