Fotbal intern

Ninsoare și ger la ora meciului Botoșani – U Craiova! Ce măsură au luat moldovenii. Foto exclusiv

11.02.2021 | 16:31
Ninsoare si ger la ora meciului Botosani  U Craiova Ce masura au luat moldovenii Foto exclusiv
Partida FC Botoșani - U Craiova, din optimile de finală ale Cupei României, se va disputa pe o vreme ”câinească”, la ora 20:30 când este programată întâlnirea se anunță ninsoare și un ger de crapă pietrele
ADVERTISEMENT

Partida FC Botoșani – U Craiova, din optimile de finală ale Cupei României, se va disputa pe o vreme ”câinească”, la ora 20:30 când este programată întâlnirea se anunță ninsoare și un ger de crapă pietrele.

Acest meci reprezintă debutul pe banca oltenilor a antrenorului grec Marinos Ouzonidis, adus în locul lui Corneliu Papură, cel care și-a început al doilea mandat tot cu un joc la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Echipa din Bănie și FC Botoșani s-au mai întâlnit într-o dublă manșă în semifinalele Cupei României în sezonul 2017-2018. În primul meci, Craiova s-a impus cu 5-1 acasă și a fost rezultatul care i-a dus în finală pe ”alb-albaștri”, deoarece returul a fost pierdut de elevii conduși de pe margine de Devis Mangia, scor 1-2.

FC Botoșani – U Craiova se va juca pe ninsoare și ger năprasnic

Ultimul meci din optimile de finală ale Cupei României va fi FC Botoșani – U Craiova, iar întâlnirea este programată de la ora 20:30, moment în care în orașul din Moldova se anunță ninsoare și ger.

ADVERTISEMENT

Cu patru ore înainte de primul fluier, temperatura la Botoșani este de minus 2 grade Celsius, însă va coborî la ora meciului la -6 grade. În plus, informațiile meteorologice arată că partida se va desfășura pe ninsoare.

Ninsoare ger Botoșani - U Craiova

În aceste condiții, conducătorii clubului din Botoșani au luat decizia de a acoperi cu o prelată suprafața de njoc, în încercarea de a o proteja cât de cât și astfel jucătorii celor două formații să beneficieze de un gazon acceptabil.

ADVERTISEMENT

Ninsoare ger Botoșani - U Craiova

Probleme cu gazonul de la Botoșani au fost și la partida de campionat cu CFR Cluj. De altfel, tehnicianul ardelenilor, Edi Iordănescu, a acuzat starea foarte proastă a gazonului, despre care a spus că este o jignire la adresa fotbalului.

Antrenorul echipei FC Botoșani, Marius Croitoru, a avut o urare haioasă pentru noul tehnician al Universității Craiova, Marinos Ouzounidis, și speră ca acesta să-și înceapă mandatul cu stângul în meciul din optimile Cupei României.

ADVERTISEMENT

Încă de la primele antrenamente, grecul a început să testeze două noi variante de joc, iar FANATIK a aflat că acesta vrea să implementeze unul dintre  sistemele 4-2-3-1 și 3-5-2. În ambele cazuri sunt câțiva jucători care sunt siguri de posturile lor, aici fiind vorba de Mirko Pigliacelli, Ștefan Vlădoiu, Marius Constantin, Nicușor Bancu, Dan Nistor, Alexandru Cicâldău și Andrei Ivan.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – U Craiova: 13,50 este cota pentru „FC Botoșani se califică în prelungiri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: